Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

  1. #1
    Törzsvendég BSzTom logója
    Csatlakozott
    09-09-20
    Hely
    FĂźle, Hungary
    Hozzászólás
    123
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Sziasztok,

    Nem először fordul elő, hogy megpróbálok beszúrni egy JPG-t a szöveg közé és nem jeleníti meg, csak egy fehér keretet, benne egy x-szel, mintha az adott könyvtárban nem lenne olyan nevű kép. Pedig van. Próbáéltam elmenteni jpg helyett GIF-be, TIFF-be, BMP-be, de úgy sem.
    Mi ilyenkor a gáz?



  2. #2
    A kis Stefan syshost logója
    Csatlakozott
    08-06-29
    Hely
    Zalaegerszeg
    Hozzászólás
    302
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Egy linket adhatnál, hogy rá tudjunk nézni!



  3. #3
    Törzsvendég BSzTom logója
    Csatlakozott
    09-09-20
    Hely
    FĂźle, Hungary
    Hozzászólás
    123
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Idézet syshost eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy linket adhatnál, hogy rá tudjunk nézni!
    Még nem töltöttem fel, így nem igazán akartam. De akkor pár per és otthonmelege.hu, pillanat.



  4. #4
    Mentor
    Csatlakozott
    08-03-01
    Hely
    Kisvárda
    Hozzászólás
    464
    Begyűjtött 16 köszönetet
    14 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    a helyét biztos úgy adtad meg, ahol a kép van?

    lehet, hogy én vok vak, de nem látom, hogy honnan hiányzik a kép....



  5. #5
    Törzsvendég BSzTom logója
    Csatlakozott
    09-09-20
    Hely
    FĂźle, Hungary
    Hozzászólás
    123
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Elnézést, közben valahogy összejött. Feltöltöttem és ott működik. Törlöm is a topicot, bocs még egyszer. A weboldalkészítő programban nem lehetett látni, a weben viszont igen.
    Még egyszer bocs.



  6. #6
    Törzsvendég BSzTom logója
    Csatlakozott
    09-09-20
    Hely
    FĂźle, Hungary
    Hozzászólás
    123
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Most már az új verzió van fent, a kicsi akciós kályhacsempékkel nem bírtam az editorban. Amúgy abban továbbra sem látszik.
    De kösz a segítséget, ha nem mondjátok, h töltsem fel, csak bosszankodok tovább, így meg végülis megoldódott a probléma.



  7. #7
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Amennyiben legközelebb ilyen probléma lép fel használd a firebug FF addon net paneljét. Ott minden megkért fájl státuszkódját látod az oldal töltődése alatt (webszerveren, localhoston egyaránt.) . Ilyen formán gyorsan felismerhető egy elírt img src érték, vagy egy rossz helyre feltöltött .htaccess fájl.



  8. #8
    MinderBinder edem logója
    Csatlakozott
    09-09-02
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.093
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Idézet BSzTom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Most már az új verzió van fent, a kicsi akciós kályhacsempékkel nem bírtam az editorban. Amúgy abban továbbra sem látszik.
    De kösz a segítséget, ha nem mondjátok, h töltsem fel, csak bosszankodok tovább, így meg végülis megoldódott a probléma.
    Nem lehet, hogy valami.jpg-re hivatkoztál, viszont valami.JPG-t töltöttél fel?
    Általában ez szokott lenni.



  9. #9
    Törzsvendég BSzTom logója
    Csatlakozott
    09-09-20
    Hely
    FĂźle, Hungary
    Hozzászólás
    123
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Beszúrom a képet a weblapomba és nem jeleníti meg - segítsetek, légyszi.

    Idézet edem eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem lehet, hogy valami.jpg-re hivatkoztál, viszont valami.JPG-t töltöttél fel?
    Általában ez szokott lenni.
    Ilyen is elő szokott fordulni, de most nem. Az editorban nem látszott a kép, ha feltöltöttem a szerverre, ott viszont igen.
    Olyan ez, mintha a repülőgépen nem működne valami, csak ha felszáll.


    Utoljára módosítva: BSzTom által : 2009-12-04 01:47

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •