Oldal: 1 / 5 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (41) összesen

Téma: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

  1. #1
    Bölcs sYska logója
    Csatlakozott
    09-03-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    647
    Begyűjtött 8 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Üdv!
    Van egy most készülő phpbb3-as fórumom. Egy átalakított style van rajta. Tegnap még teljesen jó volt, W3C vizsgálója szépen elzöldült, tehát valid volt a fórum. Ma picit babráltam a kinézetet, viszont CSAK a body részbe. Akarnám ellenőrizni, hogy a friss kód is valid-e. Erre meg bedobja, hogy:
    Sorry! This document can not be checked.
    Sorry, I am unable to validate this document because on line 871 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

    The error was: utf8 "\xE9" does not map to Unicode

    Ez mitől lehet? Annyit értek, hogy nem jó a karakter. Viszont ennek a résznek a közelébe se értem, tehát teljesen más résznél módosítottam. Olyan karakterbe szól be, ami az alap phbb3-ba is van. Mégpedig a "Hozzászólások" szó van az adott sorban. Eddig teljesen jó volt, nem is piszkáltam a header-t. Mitől lehet ez?



  2. #2
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Amint látom a forráskódot megmondom mi a baj. Tudsz adni URL-t?



  3. #3
    Bölcs sYska logója
    Csatlakozott
    09-03-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    647
    Begyűjtött 8 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    vizipipafan.viacomkft.hu/forum/



  4. #4
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    A smarty hibát látod? Szerintem az fontosabb, mint a valid invalid dilemma.



  5. #5
    Bölcs sYska logója
    Csatlakozott
    09-03-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    647
    Begyűjtött 8 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Idézet Bagi Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A smarty hibát látod? Szerintem az fontosabb, mint a valid invalid dilemma.
    Nem igazán. Azt miként tudom megnézni? (Esetleg javítani?)



  6. #6
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Általános hiba

    template->_tpl_load_file(): File ./styles/vizipipaforum/template/overall_header.html does not exist or is empty
    Azt javaslom, hogy a fent leírt fájl épségéről, helyes chmod értékéről győzödj meg. Rákerestem erre a típusú hibaüzenetre, de egyyértelmű megoldást, okot nem igazán látok sehol.



  7. #7
    Bölcs sYska logója
    Csatlakozott
    09-03-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    647
    Begyűjtött 8 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Idézet Bagi Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azt javaslom, hogy a fent leírt fájl épségéről, helyes chmod értékéről győzödj meg. Rákerestem erre a típusú hibaüzenetre, de egyyértelmű megoldást, okot nem igazán látok sehol.
    Most próbáld. Közbe kipróbáltam, hogy a sablon eredeti overall_header.html-jét visszatettem. Viszont ez sem oldotta meg a gondot...
    A CHMod olyan mint a többi sablon file-é, gondolom azért nem tudta betölteni, mert átneveztem amíg az eredetit feltettem.



  8. #8
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.855
    Begyűjtött 320 köszönetet
    154 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    18 hibát listáz a firefox bővítményem. Azt javaslom telepítsd fel http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/ és a beállítások algorithm dropdown-t állítsd soros ellenőrzésre. Így tutira listáz minden problémát javítási sugallatokat mellékelve.



  9. #9
    Bölcs sYska logója
    Csatlakozott
    09-03-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    647
    Begyűjtött 8 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Idézet Bagi Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    18 hibát listáz a firefox bővítményem. Azt javaslom telepítsd fel http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/ és a beállítások algorithm dropdown-t állítsd soros ellenőrzésre. Így tutira listáz minden problémát javítási sugallatokat mellékelve.
    Köszönöm megpróbálom azzal! Írok még ha nem jönne be.


    Utoljára módosítva: sYska által : 2009-10-10 11:24

  10. #10
    Bölcs sYska logója
    Csatlakozott
    09-03-09
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    647
    Begyűjtött 8 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: XHTML 1.0 Transitional//EN Valid-itási gond

    Megvan a hiba!
    A beillesztett google reklám generálja a hibát.

    Bazze.. google nem képes valid reklámokat készíteni?


    UP: Érdekes, ugyan azt a google kódot szúrtam be 2 helyre, de csak a kezdőlapon okoz galibát...


    Utoljára módosítva: sYska által : 2009-10-10 11:24 Oka: Érdekes infóval gazdagodtam.

Oldal: 1 / 5 123 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •