Sziasztok!

Mivel többen utazunk felnőtt tartalmú honlapokban(is), így közzé teszem az érintettek számára a következőket:
Ha TS hirdetési rendszerben regeled a honlapod akkor kell, hogy legyen rajta egy kontakt elérés is mert enélkül nem fogadják el, és egy baromi általános üzenettel fogják eldobni.

Konkrétan pipa lettem, hogy mindent úgy csinálok mint több éven keresztül és "declined" lett az ellenőrzés végeredménye, valami tök általános üzenettel...
Felvettem a kapcsolatot a supportal és nagy nehezen kijött (sok baromságot követően), hogy minimum kell legyen egy kontakt elérés a honlapon, ami mint kiderült lehet egy sima form is. Pedig alapban 2257 meg DMCA (ami saját tartalom nélkül ugye érthetetlen / lehetetlen lenne) szükségességét mondták, de végül kiderült legalább egy kontakt elérés kell.

Ami érdekes, hogy fel is raktam a formot és kértem az új ellenőrzést amely során el is fogadták a honlapot, de meg sem nézték a form valós működését... Mondhatnám minden nyelven (ha több nyelvű a honlap) legyen ott a kontakt és mutasson valahová valami formra!

Amúgy meg az évek alatt ha valaki akart valamit akkor a domain adataiból meg is talált, így ha csak nem a domain regisztráció változásaiból adódik, tök értelmetlen az egész.

Egy szónak is száz a vége, legyen kontakt a honlap alján akkor nem ér csalódás!
A többi hirdető cégnél még egyenlőre nem tapasztaltam, de még nincs is holnap...

Üdv.: Janko