Sziasztok!

Szeretnék mindazoknak üzletet ajánlani akik szívesen segítenek nekem.
Teljesen ingyenes tárhelyet ajánlok 1 db. fórumtársnak. Korlátlan domain, korlátlan aldomain korlátlan email cím meg minden korlátlan.

Ezért cserébe azt kérem hogy egyszerű kérdéseimet válaszolja meg, saját gyors elfogadású katlistáit ossza meg velem, apró trükköket áruljon el stb. Szóval értitek, segítsen tanulni, persze SEO témában. Mindez Msn vagy Skype kapcsolaton.

A serverem adatai: 1 db i7 procival rendező (effélét osztanak 8 felé vps nek sokszor ha nem rosszabat) 6 Gb rammal bíró 100 megabites dedikált magyarországon (victorban bix központ) elérhető oda vissza sávszél. Nemzetközi 10 megabit.
A saját oldalaim egyszer tudtak 10 hónap alatt 3% os terhelést okozni.

A szervereim hátrányai: Egy szüz linux van fent, ha aldomaint vagy új domaint akarsz elképzelhető a 3 napos késés mivel nekem kell csinálnom nincs admin rész. Egy FTP-t meg egy msql belépést kapsz csak, a cront is nekem kell belőnöm.

A fenti ajánlatot a személyes megbeszéléstől számítva, nevezzük "szerződés" kötésnek 12 hónapig garantálni tudom. Mivel 12 hónapot előre látok ezért 11 hónapos felmondási időt is garantálok.

Nevezzük ezt pályázatnak!

A pályázatokat privibe várom. Ide a topicba csak azokat az üzeneteket írjátok le amit én esetleg nem írtam le elég pontosan és kérdésetek lenne.

Üdv: Nyúl.