Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (11) összesen

Téma: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

  1. #1
    Tag
    Csatlakozott
    11-09-09
    Hozzászólás
    65
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Sziasztok!

    A megaCP-nél bérelek cPanel tárhelyet, amihez ugye adtak egy ingyen domaint is. De regisztráltam egy másik regisztrátornál egy második domaint, amit a meglévő megaCP-s tárhelyemről hostolnék. A regisztrátornál beállítottam a megaCp-s névszervereket az új domainhez. A cPanelen is hozzáadtam az új domaint. Mindez már több mint 24 órája történt.
    WordPress-t telepítenék fel rá, csináltam is MySQL adatbázist, beállítottam a wp-config fájlt, és felraktam a tárhelyre. A helyzet az, hogy ha beírom a böngészőbe, hogy ujdomain.hu/wp-admin/install.php nem jelenik meg semmi. Sőt az ujdomain.hu címet beírva sem történik semmi. Egyszerűen azt írja, hogy a távoli kiszolgáló nem található.

    Mi lehet a probléma?

    A válaszokat előre is köszönöm



  2. #2
    Bölcs
    Csatlakozott
    09-12-19
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    696
    Begyűjtött 100 köszönetet
    63 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Szia!

    Bár így a domain ismerete nélkül nehéz pontosat mondani, de valószínű, hogy a névszerver átállítás nem történt meg,
    vagy még mindíg tart. Ha a névszervereket előbb írtad át, mint ahogy létrehoztad a CPanel-en a domaint, könnyen
    előfordulhat, hogy hibára futott a kérelmed és beavatkozásra vár.

    Sok segítséget nyújthat a domain.hu-n a technikai ellenőrzés menüpont, ahol egyszerűen beírod a domainneved és megmondja,
    hogy hol lehet a hiba. (Félreértés ne esség a domain.hu technikai ellenőrzés nem csak .hu domainekre működik, hanem bármilyen
    domainre!)

    Ha megírod a domainnevet pontosan is megmondom, hogy mi a probléma.

    Idézet ToNick eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

    A megaCP-nél bérelek cPanel tárhelyet, amihez ugye adtak egy ingyen domaint is. De regisztráltam egy másik regisztrátornál egy második domaint, amit a meglévő megaCP-s tárhelyemről hostolnék. A regisztrátornál beállítottam a megaCp-s névszervereket az új domainhez. A cPanelen is hozzáadtam az új domaint. Mindez már több mint 24 órája történt.
    WordPress-t telepítenék fel rá, csináltam is MySQL adatbázist, beállítottam a wp-config fájlt, és felraktam a tárhelyre. A helyzet az, hogy ha beírom a böngészőbe, hogy ujdomain.hu/wp-admin/install.php nem jelenik meg semmi. Sőt az ujdomain.hu címet beírva sem történik semmi. Egyszerűen azt írja, hogy a távoli kiszolgáló nem található.

    Mi lehet a probléma?

    A válaszokat előre is köszönöm




  3. #3
    Bölcs Andrea logója
    Csatlakozott
    08-03-26
    Hozzászólás
    1.032
    Begyűjtött 277 köszönetet
    212 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Az internetszolgáltatódtól is függhet.
    Van olyan ügyfelem, nevenincs kis szolgáltatónál, hogy nála majd egy hét is van, mire látja normálisan az új honlapját.



  4. #4
    Bölcs tibi1987 logója
    Csatlakozott
    09-06-08
    Hely
    Aba
    Hozzászólás
    1.113
    Begyűjtött 17 köszönetet
    7 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    nézd át még egyszer. Az ön készülékében van a hiba. De ha nem jön össze dobj egy ticketet nekik, nagyon rendesek és segítőkészek.

    Névszerverek:
    Elsődleges - ns1.iworx-host.com
    Másodlagos - ns2.iworx-host.com
    Harmadlagos - ns3.iworx-host.com

    SQL szerver:
    mysqlX.iworx-host.com a localhost helyett. Az X helyére a szerver számot kell írni



  5. #5
    Bölcs repjegyutazas logója
    Csatlakozott
    11-03-27
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    838
    Begyűjtött 277 köszönetet
    191 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Én is jártam hasonlóan mint te. Ha jól tudom a technikai ellenőrzés a SOA record kapcsán jelzett hibát.

    Nekem úgy oldodott meg, hogy létrehoztam a domainhez egy postmaster@sajatdomain.hu email fiókot.

    A fenti eljárás az alábbi kombónál vált be nálam:

    Domain - Forpsi
    Tárhely - MegaCP


    On-site SEO | WooCommerce webáruház | WordPress | Üvegfóliák értékesítése

  6. #6
    Szerkesztő Rosejbni logója
    Csatlakozott
    12-07-29
    Hely
    Sweet 127.0.0.1 Sweet
    Hozzászólás
    299
    Begyűjtött 89 köszönetet
    78 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Internet Szolgltatk Tancsa
    itt tudod ellenorizni, hogy mi a gaz, ahogy repjegyutazas irta, altalaban, a hianyzo postmaster mail cim a gond!

    udv



  7. #7
    Tag
    Csatlakozott
    11-09-09
    Hozzászólás
    65
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Igen, ezt írja: SOA parameters don't comply with RIPE
    Tehát a megoldáshoz annyi kell, hogy a megaCP-n létrehozok egy email címet?


    Idézet repjegyutazas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is jártam hasonlóan mint te. Ha jól tudom a technikai ellenőrzés a SOA record kapcsán jelzett hibát.

    Nekem úgy oldodott meg, hogy létrehoztam a domainhez egy postmaster@sajatdomain.hu email fiókot.

    A fenti eljárás az alábbi kombónál vált be nálam:

    Domain - Forpsi
    Tárhely - MegaCP




  8. #8
    Tag
    Csatlakozott
    11-09-09
    Hozzászólás
    65
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Basszus és tényleg. Megnéztem mobilnetről az oldalat, és előjött az eredeti domain weboldala (tehát a szolgáltatómnál van a gond). De most akkor az a probléma, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy két különböző domaint hostoljak két külön weboldallal? Mert ha beirom az új domaint, akkor a régi oldal jön be - mintha csak átirányítás lenne, pedig nincs bekapcsolva.

    Idézet Andrea eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az internetszolgáltatódtól is függhet.
    Van olyan ügyfelem, nevenincs kis szolgáltatónál, hogy nála majd egy hét is van, mire látja normálisan az új honlapját.



    Utoljára módosítva: ToNick által : 2012-11-07 11:57

  9. #9
    Tag
    Csatlakozott
    11-09-09
    Hozzászólás
    65
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Tehát az új probléma: az új domaint a böngészőbe beírva a régi domain tartalma jön elő. Pedig az új domain-t a cPanelen "hozzáadott domain"-ként adtam hozzá, és külön könyvtárat is megjelöltem neki. Ebbe a könyvtárba feltöltöttem egy friss WP-t, de nem mint ahogy már írtam, nem a friss WP, hanem a régi domain tartalma jelenik meg. Mi lehet a megoldás?



  10. #10
    Tag
    Csatlakozott
    11-09-09
    Hozzászólás
    65
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: MegaCP hozzáadott domain - kérdés

    Probléma megoldva: töröltem a domaint, majd újra hozzáadtam, és már működik. Köszi mindenkinek a segítséget



Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •