Tab Content
No More Results

3 Látogató üzenetek

 1. Szia! Vállalsz még munkákat PHP/Java nyelven? Izgalmas projekt lehet és meg is fizetném... van honlapod esetleg? köszi!
 2. Kedves DJ Jean, Ne haragudj a zavarásért,de én php programozót keresnék egy félbehagyott webshop testreszabására. A shop nem a legmaibb technikát használja, de én sajnos csak ezt tudom használni admin oldalon amiatt, hogy vakon képernyő olvasóval kezelem a gépet. Ha érdekel a munka, szépen lassan több is sorban nem csak ez, akkor írj a seregiandras@gmail.com címre, vagy adj Te egyett, hogy részletezzem miről is lenne szó és hogy azok ismeretében el tudod-e vállalni. Szép napot, Seregi A.
 3. Szia!
  Én kifejezetten FB alkalmazás létrehozásához keresek hozzáértő embert. Nem kvíz lenne, hanem két teljesen különálló alkalmazás. Az egyik egy megmondom jellegű, a másik pedig szavazós egy adott dologról, de nemek szerinti felosztásban. Mindkettőnél szükséges az eredmény posztolása a játékos üzenőfalán.
  Szóval a terv, a fan page, és a weboldal is megvan. Van ssl lehetőség is, bár az megosztott, de FB loginra azt használja az egyik oldalam, uh működőképes.
  Ha érdekel a dolog, akkor megbeszélhetjük skype-on (vagy amin neked megfelelőbb) a részleteket, hogy tudj rá árat mondani.
  Várom válaszod! Üdv!
Látogató üzenetek 1 - 3 / 3
Infó: djjean

Basic Information

Infó: djjean
Hely:
Baja
Foglalkozás:
PHP fejlesztő

Kapcsolat


Ez az oldal
https://entity.hu/taglista/7616-djjean.html
Azonnali üzenetküldés

Azonnali üzenet küldése djjean részére...

Statisztikák


Összes hozzászólás
Összes hozzászólás
211
Napi üzenetszám
0,06
Látogató üzenetek
Összes üzenet
3
Legújabb üzenet
2014-07-16 01:11
Total Thanks
Total Thanks
17
Általános információ
Utoljára aktív
Tegnap 21:23
Csatlakozott
2011-10-15
Ajánlók
0

2 Barátok

 1. czcsanad czcsanad nem elérhető

  Új tag

  czcsanad
 2. Pityu Pityu nem elérhető

  Bölcs

  Pityu
Barátok 1 - 2 / 2