Beszélgetés benedictus és palika között

3 Látogató üzenetek

  1. Szia! nos van egy tbdev torrent trackerem és szeretném ha az arányokat lehetne fel tornázni emelt díjas sms el! Voltaképpen ezt szeretném át látni hogy ezt hogy tudom megvalósítani. php ismeretem nagyon kicsi igy nem tudom hogy miként lehet össze hozni azt a példaprogramot az oldalammal! nem tudom hogy mennyire ismerős neked a beload.hu ahoz hasonló arány javitást szeretnék! az e-mail címem: atmel00@freemail.hu köszönöm előre is a segitséget, ha esetleg van valami elektronikai kütyüd vagy bármi ami el romlott ird meg és segitek!
  2. helló!

    Azért kerestelek fel mert láttam a forumon, hogy a netfizetes kft php rendszerét ismered és szeretnék segitséget kérni az oldalamba valo integrálásához illetve elég lenne annyi hogy ez mi képpen müködik és hogy irjam át a manualsms2.php filet. Válaszodat előre is köszönöm és nem leszek hálátlan!
  3. Azért kerestelek fel mert láttam a forumon, hogy a netfizetes kft php rendszerét ismered és szeretnék segitséget kérni az oldalamba valo integrálásához illetve elég lenne annyi hogy ez mi képpen müködik és hogy irjam át a manualsms2.php filet. Válaszodat előre is köszönöm és nem leszek hálátlan!
Látogató üzenetek 1 - 3 / 3