No More Results

5 Látogató üzenetek

  1. Szia! nos van egy tbdev torrent trackerem és szeretném ha az arányokat lehetne fel tornázni emelt díjas sms el! Voltaképpen ezt szeretném át látni hogy ezt hogy tudom megvalósítani. php ismeretem nagyon kicsi igy nem tudom hogy miként lehet össze hozni azt a példaprogramot az oldalammal! nem tudom hogy mennyire ismerős neked a beload.hu ahoz hasonló arány javitást szeretnék! az e-mail címem: atmel00@freemail.hu köszönöm előre is a segitséget, ha esetleg van valami elektronikai kütyüd vagy bármi ami el romlott ird meg és segitek!
  2. helló!

    Azért kerestelek fel mert láttam a forumon, hogy a netfizetes kft php rendszerét ismered és szeretnék segitséget kérni az oldalamba valo integrálásához illetve elég lenne annyi hogy ez mi képpen müködik és hogy irjam át a manualsms2.php filet. Válaszodat előre is köszönöm és nem leszek hálátlan!
  3. Azért kerestelek fel mert láttam a forumon, hogy a netfizetes kft php rendszerét ismered és szeretnék segitséget kérni az oldalamba valo integrálásához illetve elég lenne annyi hogy ez mi képpen müködik és hogy irjam át a manualsms2.php filet. Válaszodat előre is köszönöm és nem leszek hálátlan!
  4. szia..nagyon fontos erdesem volna de ha lehetne csak privat kerdeznem meg...van valami emailed vagy mas elerhetoseged? nagyon fontos Koszonom
  5. Továbbá örülnék egy olcsó backup tárhely szolgáltatónak is! Itt szintén szóba jöhet a dinamukus árazás.


    Mekkora csomagra gondoltál??

    további info:info@extremnet.de
Látogató üzenetek 1 - 5 / 5
Infó: benedictus

Basic Information

Infó: benedictus
Foglalkozás:
seo, webmester
Blog RSS:
http://indexeld.be/feed
Blog URL:
http://seozd.be

Aláírás


Linkeld.be Linkmegosztó
Indexeld.be - Linkgyűjtemény prémium funkciókkal!

Statisztikák


Összes hozzászólás
Összes hozzászólás
1.574
Napi üzenetszám
0,31
Látogató üzenetek
Összes üzenet
5
Legújabb üzenet
2011-05-13 21:27
Total Thanks
Total Thanks
0
Általános információ
Utoljára aktív
2014-10-15 11:43
Csatlakozott
2010-04-23
Ajánlók
0