Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: Ifjúsági közösségek bedőlése - gigantikus veszteségek

  1. #11
    Bölcs harzol logója
    Csatlakozott
    07-09-02
    Hozzászólás
    1.057
    Begyűjtött 4 köszönetet
    4 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ifjúsági közösségek bedőlése - gigantikus veszteségek

    Hát aki úgy látja az Iwiw és a Facebook egy súlycsoport az nem ismeri eléggé az FB-t.

    Kábé mintha a jelenlegi Google-t hasonlítgatnánk össze az egykori Altavizslával. Egyszerűen nem egy kategória.
    Azon túl, hogy címlistának remek és mondjuk még fényképmegosztónak és egy totál amatőr levelező rendszernek mégis mire használják tömegek az iwiw-et?

    Ehhez képest az FB-n sokan a fél életüket élik már most, a több millió minialkalmazás közt szinte mindent megtalálni és a rendszer jellegéből adódóan ez még csak a kezdet.



  2. #12
    scs
    Vendég

    Alapbeállítás re: Ifjúsági közösségek bedőlése - gigantikus veszteségek

    Továbbra is azt mondom: divat-divat-divat. Semmi több. Persze, hogy a fél életüket élik ott - mert ez a divat manapság. Mindenki ott pörög, mert a haver is ott van, és ez a vagány. Majd kinövik ezt is.
    Ilyen divat volt a myvip, az iwiw, a barátikör, és most ilyen a facebook.
    Több millió kis kütyű alkalmazás? Soha nem használok ilyesmit. nemhogy milliót - egyet sem. És elég sokan vannak, akik nem a kütyűk miatt mennek fel. Ha játszani akarok, akkor játékot használok, nem kütyűket.
    Levelezésben a facebook sem az a nagy sztár. Sőt, igazából nem sokkal tud többet, mint az iwiw, ráadásul körülményesebb is az átlagembernek.

    Szóval nehéz lesz lenyomni az iwiw-et. Ahhoz valami extrát kéne felmutatni. De ilyen nincs benne. Van, amiben picit jobb, de nincs generáció-különbség a kettő között. Egyetlen előnye a facebooknak a divat, semmi más. Az iwiw is átélte anno ezt a divathullámot. Most a FB van soron. Majd jön idővel a következő divathullám, és arra nyergel majd a jónép.



  3. #13
    Chrome Ball Netallica logója
    Csatlakozott
    07-10-10
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    1.503
    Begyűjtött 44 köszönetet
    21 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ifjúsági közösségek bedőlése - gigantikus veszteségek

    Ez azért több mint divat szerintem. Van ugyanis egy nagyon lényeges különbség a Facebook és az IWIW és társai között mégpedig az, hogy az FB-on normális keretek között megjelenhetnek és meg is jelentek a cégek, termékek vállalkozások. Míg a többi ilyen oldalon csak gerillának nevezett spammelés folyt a cégek részéről addig a Facebook nem csak, hogy lehetőséget ad hanem kifejezetten segíti az ilyen reklám célú megjelenést.

    Ez pedig azzal jár, hogy a véleményvezérek és a populáris cégek ott is építik a saját kis közösségüket ami pedig azzal jár, hogy megismerik az emberek és használják saját céljaikra is.

    Ez is többek között ami miatt ekkora sebességgel szippantja el a többitől a teret. Én egyik ilyen közösségi oldalon sem voltam fent (csak eleinte egy rövid ideig), de a Facebook-on ott vagyok a vállalkozás miatt. S ezzel vele együtt jár, hogy mint magánember is ott legyek.

    Arról nem is beszélve, hogy a kritikus tömeget már rég elérte, ez pedig egyszerűen görgeti maga előtt az eseményeket, a tömege miatt szívja be a többi tömeget. Másképp mondva lassan mindenki ott lesz mert mindenki ott van.



Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •