Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Facebook megosztás fiverről

 1. #1
  Szerkesztő fgaber3 logója
  Csatlakozott
  10-02-07
  Hozzászólás
  201
  Begyűjtött 58 köszönetet
  45 hozzászólásával

  Alapbeállítás Facebook megosztás fiverről

  Nézegettem a napokban a fiverr-t és több olyan gig-et is találtam, ahol 5-10 dolcsiért több százezres/milliós angol fb oldalakon megosztják a linkedet. Ez eléggé megmozgatta a fantáziámat. Próbálta már valaki? Arra gondoltam, hogy direkt erre a célra az oldalak témájához igazított viral cikkeket írnék, beraknék egy fb lájk dobozt és megpróbálnék ezzel felhúzni egy közösséget úgy, hogy kvázi ingyen lenne. Szerintetek egy magazin+AdSense visszahozná az 5-10 dolcsit egy-egy ilyen megosztáson? Olcsóbb lenne ezzel közösséget építeni mint fb reklámmal? Attól, hogy ez mennyire etikus meg szabályos tekintsünk el és nézzük azt, hogy anyagilag ez szerintetek mennyire lehet megérős? 2. #2
  Bölcs dolcsi logója
  Csatlakozott
  09-05-15
  Hozzászólás
  1.619
  Begyűjtött 267 köszönetet
  162 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Facebook megosztás fiverről

  Az esetek 99 százalékában nem lesz annyi bevétel/átkattintás, hogy megérje az elképzelésed. Közösséget építeni vele meg valószínűleg olyan lassan lehetne, hogy amiatt nem érné meg vele foglalkozni.

  DE:
  Tégy egy próbát! Sokkal többet tanulsz belőle, mint a tanácsokból. Aztán oszd meg a tapasztalataidat, mert érdekel. 3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Sanyi49 (2018-10-04)

 4. #3
  Bölcs
  Csatlakozott
  09-09-19
  Hely
  Románia
  Hozzászólás
  827
  Begyűjtött 84 köszönetet
  73 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Facebook megosztás fiverről

  Idézet fgaber3 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Nézegettem a napokban a fiverr-t és több olyan gig-et is találtam, ahol 5-10 dolcsiért több százezres/milliós angol fb oldalakon megosztják a linkedet. Ez eléggé megmozgatta a fantáziámat. Próbálta már valaki? Arra gondoltam, hogy direkt erre a célra az oldalak témájához igazított viral cikkeket írnék, beraknék egy fb lájk dobozt és megpróbálnék ezzel felhúzni egy közösséget úgy, hogy kvázi ingyen lenne. Szerintetek egy magazin+AdSense visszahozná az 5-10 dolcsit egy-egy ilyen megosztáson? Olcsóbb lenne ezzel közösséget építeni mint fb reklámmal? Attól, hogy ez mennyire etikus meg szabályos tekintsünk el és nézzük azt, hogy anyagilag ez szerintetek mennyire lehet megérős?
  Erről hol lehet többet olvasni? 5. #4
  Új tag
  Csatlakozott
  12-06-18
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  44
  Begyűjtött 9 köszönetet
  8 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Facebook megosztás fiverről

  Ezek azért jellemzően olyan "halott" oldalakat takar ahol az elérés minimális... hazai piacon is van elég sok olyan - méghozzá nagy Brandhez köthező - site aminek több százezer like-ja van aztán a posztjaikon csak 2-5 like... Ezekben a Fiverres ajánlatokban megosztják a konkrét oldal címeket, hogy előtte megnézd a többi poszt, hogy megy ? 6. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Sanyi49 (2018-10-04)

 7. #5
  Bölcs Baross Ferenc logója
  Csatlakozott
  09-04-06
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.940
  Begyűjtött 666 köszönetet
  448 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Facebook megosztás fiverről

  Vajon mennyit ér az a csoport, ha a legjobb monetizálási lehetőség az, hogy $5-ért kitesznek oda egy posztot valami random dologról?
  Ha a tulaj 1 fillérrel többet tudna kisajtolni, mint a fiverr-es megosztás, akkor azt csinálná. De nem tud. És garantáltan nem fog többet érni a Te random FB posztod sem.Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •