Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Felület, bannerhely kiadása honlapon - hogyan?

  1. #1
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    14-09-04
    Hozzászólás
    129
    Begyűjtött 15 köszönetet
    14 hozzászólásával

    Alapbeállítás Felület, bannerhely kiadása honlapon - hogyan?

    Picinykét beleuntam az AdSense makrancosságába és kaptam néhány érdeklődést is felület bérlésével kapcsolatban. Hogyan vágjak bele?

    Amire mindenképp szükség lesz, az egy szerződés a hirdetőkkel. Rákeresve a gugliban a banner szerződés szavakra van is néhány találat - ezeket át fogom nézni.

    Az elsődleges célom a szerződésnél az lenne, hogy minimálisra lehessen csökkenteni a viták lehetőségét a hirdetővel. Természetesen mindkét fél számára korrekt szerződést szeretnék, de nem lenne jó, ha a nehézkes vagy eleve rossz szándékú partner miatt szívásnak bizonyulna az üzlet.

    Ti miket vennétek bele a fentiek alapján? Milyen buktatók lehetnek a szerződésben? Főleg nyilván a hirdetési felület kiadója szempontjából, de érdekelnének, a korrektség miatt, a másik fél szempontjai is.



  2. #2
    Bölcs earnnet logója
    Csatlakozott
    12-08-15
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.815
    Begyűjtött 804 köszönetet
    572 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Felület, bannerhely kiadása honlapon - hogyan?

    Nem sok buktató van egy ilyen egyszerű szerződésben. Meg kell választani a korrekt partnert is, aki nem kicsinyes az utolsó centen. A legtisztább, ha havi fix alapon szerződtök, és akkor nem fog megvádolni, hogy hamisítod a kattintásokat vagy hasonló. Zárójelben: ha egy közvetítő ügynökségnek adod ki a méréseket, ugyanott vagy, mint az adsense. Csináld magad, próbáld meg a PPC-t elkerülni!



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •