Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Felület, bannerhely kiadása honlapon - hogyan?

 1. #1
  Törzsvendég
  Csatlakozott
  14-09-04
  Hozzászólás
  128
  Begyűjtött 15 köszönetet
  14 hozzászólásával

  Alapbeállítás Felület, bannerhely kiadása honlapon - hogyan?

  Picinykét beleuntam az AdSense makrancosságába és kaptam néhány érdeklődést is felület bérlésével kapcsolatban. Hogyan vágjak bele?

  Amire mindenképp szükség lesz, az egy szerződés a hirdetőkkel. Rákeresve a gugliban a banner szerződés szavakra van is néhány találat - ezeket át fogom nézni.

  Az elsődleges célom a szerződésnél az lenne, hogy minimálisra lehessen csökkenteni a viták lehetőségét a hirdetővel. Természetesen mindkét fél számára korrekt szerződést szeretnék, de nem lenne jó, ha a nehézkes vagy eleve rossz szándékú partner miatt szívásnak bizonyulna az üzlet.

  Ti miket vennétek bele a fentiek alapján? Milyen buktatók lehetnek a szerződésben? Főleg nyilván a hirdetési felület kiadója szempontjából, de érdekelnének, a korrektség miatt, a másik fél szempontjai is. 2. #2
  Bölcs earnnet logója
  Csatlakozott
  12-08-15
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.539
  Begyűjtött 698 köszönetet
  491 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Felület, bannerhely kiadása honlapon - hogyan?

  Nem sok buktató van egy ilyen egyszerű szerződésben. Meg kell választani a korrekt partnert is, aki nem kicsinyes az utolsó centen. A legtisztább, ha havi fix alapon szerződtök, és akkor nem fog megvádolni, hogy hamisítod a kattintásokat vagy hasonló. Zárójelben: ha egy közvetítő ügynökségnek adod ki a méréseket, ugyanott vagy, mint az adsense. Csináld magad, próbáld meg a PPC-t elkerülni!Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •