Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 12 (12) összesen

Téma: Fórummarketing

 1. #11
  sbs
  sbs nem elérhető
  Google 'n' Roll Man sbs logója
  Csatlakozott
  08-07-03
  Hely
  Tárnok és Budapest
  Hozzászólás
  2.109
  Begyűjtött 3 köszönetet
  3 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Fórummarketing

  Idézet gordon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Azt olvastam valahol, hogy egy facebook linknek asszerint változik illetve nő az értéke, hogy milyen aktív és régi felhasználó osztotta meg. Ez igaz a fórumokra is? Tehát vajon egy éppenhogy regisztrált felhasználónak a linkjét mennyire tartja értékesnek a google?
  Ez itt nem igaz. A Facebook az egy külön állatfaj....illetve evolúciós ága az internetnek....

  A fórumokon úgy védekeznek hogy a friss fórumozó egyáltalán nem tud linket betenni, ezzel elejét véve a spam áradatnak. A jó fórumokon ráadásul hamar ki is tiltják az ilyen elemeket. Általában ezek a fórumokra érvényes szabályok.

  Dry: Igen!
  Hiszen a hozzászólásaidból szűrik le a látogatók, hogy ki is vagy. Ha jók a hozzászólásaid, akkor értékes tag leszel, és ezt mások is látni fogják. Ha értékes tag vagy egyre többen lesznek kíváncsiak a linkjeidre is.
  A Fórum sosem volt MÉDIA felület, még ha sokan igy is gondolták, de ŐK nagyon tévúton járnak. A Fórum az egy VALÓDI közösség építő felület, nem azonos a Facebook féle mindenkit ismerek... portálokhoz, amelyeknek természetesen megvan a maga létjogosultsága mint látjuk.
  Éppen azt ecseteltem nem sokkal feljebb hogy értékes linkeket csakis egy szakmai fórumtól várhatsz. Azaz ha SEO cégedet reklámozod ennél a fórumnál jobb hely nincs az aláírásodnak, de ha cipőfűző boltod van, már jóval kevesebb értelme van (persze van csak nem annyi mintha a cipufuzo.forum.hu-ról mutatna rád)


  Ablak és beltéri ajtó :: Netmax: "Mindig van a tiédnél jobb oldal..." :: Építkezés Fórum

 2. #12
  Bölcs Baross Ferenc logója
  Csatlakozott
  09-04-06
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  2.093
  Begyűjtött 768 köszönetet
  520 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Fórummarketing

  szerintem abszolút logikus, hogy a G megnézi, hogy az adott fórumozó mennyire régi tag, mennyi hozzászólása van és milyen a respektje - a legtöbb fórumot kb. ugyanarra az egy-két motorra építik, elég könnyű bevonni az algoritmusbaOldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •