Sziasztok!

Olyan programozó kollegát keresek, aki txt (még pdf) file szövegét át tudná alakítani.

Készítettek egy könyvet 1200 jelképpel.
Azon gondolkodtunk, hogy ebből szeretnénk egy online változatot készíteni.
Minden egyes jelkép egy bejegyzés lenne. A szöveg így néz ki:

Agyag *(jelkép)*
1. Az emberi élet jelképe → Ésaiás *(jelkép, ahova hivatkozással áttud jutni)* és Jeremiás köny vétől kezdve: „Feltámasztám északról, és eljött napkelet felől; hirdeti nevemet, és tapodja a fejedelmeket, mint az agyagot, és mint a fazekas a sarat tapossa.” (Ésa 41:25) *(ha pedig egy biblai ige van, akkor azt egy tooltip-be fel kellene hozni egy layerre). * „Jaj annak, aki alkotó*jával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja*e az agyag alkotójának: Mit csinálsz? (Ésa 45:9; vö. Jer 18:4–6.) A szóhasználatot Pál apostol is átveszi: „Avagy nincsen*-e a fazekasnak hatalma az agyagon?” (Róm 9:21)

2. A → történelmi jelképek között → a tíz vázlatprófécia közül az elsőben, → Dániel könyve 2. fejezeté*ben az európai államok egyik jelképe: „Hogy pedig vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok emberi mag által vegyülnek össze, de egymással nem egyesülnek, minthogy a vas nem egyesül a cseréppel. (Dn 2:43) Lásd még: → cserép(edény), → Európa jelképei

Mivel 1200 jelkép van, ezeknél ezt nem szeretném manuálisan összekötni. Itt meg lehet oldani, hogy minden egyes jelkép úgy lenne szétbontva, hogy WP bejegyzés adatbázisba fel lehet tölteni?

Ill. a bibliai hivatkozásoknál nem saját adatbázisból keresné ki a hivatkozást, hanem egy meglévő oldal szövegét húzná be egy popup layerbe.