Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Hol érdemes elkezdeni a tanulást?

 1. #1
  Új tag
  Csatlakozott
  14-03-31
  Hozzászólás
  1
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás Hol érdemes elkezdeni a tanulást?

  Sziasztok!

  Szeretnék megtanulni webes (böngészőben futó) szoftvereket fejleszteni. Teljesen új vagyok ezen a területen azaz semmilyen előképzettségem nincs. Szoftverértékesítő voltam, azaz csak beszéltem arról, amiről semminem tudok. Egy programozó ismerősöm felvázolta hogyan is kellene elkezdenem, azaz mivel kéne kezdeni a tanulás hosszú folyamatát. Eszerint sorrendben HTML (XHTML, HTML5), CSS, PHP, MySQL.
  Tényleg komolyan érdekel a téma, ezért egy jó iskolában, tanfolyamon szeretném elkezdeni. A net tele van különböző iskolákkal, tanfolyamokkal, de sajnos nem tudom eldönteni, hol kezdjem el.

  A segítségeteket kérném, hogy tudtok e ajánlani Budapesten olyan megbízható iskolát vagy tanfolyamot, ahol elkezdhetném a hosszú utat, és valóban szinvonalasan oktatnak?

  Sajnos más területen már van tapasztalatom rossz iskolákból, ahol csak a pénzre mentek, de igazán használható tudást nem szereztem, ezért ezt mindenképpen el akarnám kerülni.

  Segítségeteket előr is köszönöm! 2. #2
  Bölcs koci logója
  Csatlakozott
  10-03-20
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  583
  Begyűjtött 90 köszönetet
  69 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hol érdemes elkezdeni a tanulást?

  Én most végzek egy LIA Iskola nevű helyen mint webprogramozó. 2 éves, felsőfokú szakképzést ad, minden szombaton reggeltől estig, főleg gyakorlati órák. A diákigazolvány miatt iratkoztam be, lévén hogy 24 éves voltam, még ingyenes volt, de elég színvonalas az oktatás. Volt jó pár tantárgy, ami számomra egyelőre felesleges, pl 3D animációk, flash, közgazdaságtan, de azok se ártanak.
  Volt alap html, css, meg ezek, aztán kb 120 óra PHP, aztán objektum orientál Java és PHP.
  Az egy dolog, hogy én óra alatt a figyelés helyett a melómat csináltam, de a többiek nagyon felfejlődtek, gyakorlatilag bármit megtudnak írni webre.
  Persze ez 2 éves, ha ennél sürgősebb a dolog, akkor kezd el tanulni magadtól, rengeteg könyv és fórum van, ahol segítenek 3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Rosejbni (2014-03-31)

 4. #3
  Szerkesztő Rosejbni logója
  Csatlakozott
  12-07-29
  Hely
  Sweet 127.0.0.1 Sweet
  Hozzászólás
  299
  Begyűjtött 89 köszönetet
  78 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hol érdemes elkezdeni a tanulást?

  Wow ez a suli tok kozel van hozzam! Sajnos ugy latom ez a szak mar nincsen... Felkeresem oket, es valamire elmegyek! Koszi a tippet! 5. #4
  Bölcs koci logója
  Csatlakozott
  10-03-20
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  583
  Begyűjtött 90 köszönetet
  69 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hol érdemes elkezdeni a tanulást?

  Jaja, itt van a déli mellett, tőlem is egy köpésre Fontos szempont volt suli választásnál :P
  Igen igen, gyakorlatilag mindenhol most van utoljára ez a modulos képzési forma. Más néven indul mostantól, de ugyanez lesz a tanmenet.Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •