Szolgáltatásunkhoz keresünk partnereket akik szívesen ajánlanának minket. Tudom nagyon sokan vannak itt a fórumon akik jó partnereink lennének, ezért ez a felhívás.

Olyan webes szolgáltatásról van szó, amit már 700-an használnak és eddig főként ajánlásként terjedt, és sikerén felbuzdulva döntöttünk hogy egy teljes brandet építünk köré. Részletesebb információkat csak privátban, emailben vagy telefonon tudok adni. A szolgáltatás hivatalos oldala egy hét múlva startol el. Amit tudni kel a szolgáltatásról hogy már egy tesztelt, ügyfelek visszajelzése alapján finomított megoldásról van szó. Amit egyébként folyamatosan fejlesztünk, jelenleg olyan 2000 munka óránk van benne.

Jelenleg több tucat partnerünk van minden szegmensben, de ezt szeretnénk nyílvánosan bővíteni. Az eddigi lista is főként elégedett ügyfelekből eredt, tudatos építése nem volt, mai napig.
Ehhez létre is hoztunk egy külön modult ahol nyomon követhetőek a bevételek és kifizetések. Más partnerprogramokkal ellentétben célunk a megbízhatóság és a kiszámítható jövedelem kínálása partnereink számára.

A szolgáltatásnak van ingyenes és fizetős opciója. Természetesen a fizetett ügyfelek után fizetnénk jutalékot ami ügyfelenként egyszeri 10.000 Ft.

Ki lehet partner?
+ Hírportálok
+ Blogger
+ PPC szaki
+ SEO-s
+ Marketinges
+ Bárki aki úgy érzi megpróbálná és menne neki.

Tag bárki lehet és díjmentes és kötelezettség mentes. Kreatív anyagokat biztosítjuk (banner, reklámszövegek). Az oldalon pedig minden kérdés a szolgáltatásról elérhető.
hello kukac iceweb pont hu vagy pm-en várom az érdeklődőket.