Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Zetaniche – Affiliate hálózat

 1. #1
  Új tag Sally Zetaniche logója
  Csatlakozott
  17-09-01
  Hozzászólás
  3
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás Zetaniche – Affiliate hálózat

  Üdvözlet mindenkinek,

  Mivel ez a fórum az Affiliation és online munkához kapcsolódik, röviden bemutatom az Affiliate hálózatot, a Zetaniche.

  Zetaniche egy performance hálózat, amelyet 2015.-ben hozott létre egy olyan csapat, akiknek több mint 15 év tapasztalatuk van ebben az iparágban. Zetaniche lehetőséget nyújt, hogy egyes exkluzív terméket népszerűsítsétek mainstreamben és adultban a következő kategóriák egyikében: egészség, szépség, fogyás, társkereső és erekció fokozása, azokban az országokban, ahol nem nagy a konkurencia, de a pénzkereseti lehetőség nagy.

  Tehát, olyan országokkal dolgozok, mint: Románia, Finnország, Bulgária, Litvánia, Bosznia, Magyarország, Albánia, Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Szlovákia, Lettország, Montenegró, Ciprus, Csehország, Észtország, Portugália, Macedónia, Kazahsztán, Marokkó, Fehéroroszország, Görögország, Olaszország, Lengyelország, Ukrajna.

  A legnépszerűbb termékek Magyarországon: WhatsChat, Turbomax, GoSlimmer, VeinStopper, és még sok más 50%-os CPA kifizetéssel a digitális termékekre és 20-30%-ossal a fizikai termékekre.

  Az partnereinknek a termékekről lefordított kezdő oldalakat biztosítunk, azokon a nyelveken, amelyik országban népszerűsítik a terméket, és ily módon lehetőséget adunk nekik, hogy minél hatékonyabban közeledjenek a helyi vásárlókhoz.

  Ami a Zetaniche-nél történő kifizetést illeti, wire, Paxum és Payoneer lehetőségek egyikén történik. Wiren keresztül történő kifizetés esetén a minimális összeg 100€, 50€ viszont a többi esetben. A kifizetések havonta, félévente és évente történnek, de heti vagy kétheti kifizetési lehetőségeket is nyújtunk a partnereknek, akik legalább 1000€ keresetet valósítanak meg, ill. 1500€ az adott időszakban.

  Elkötelezett affiliate ügyvezetőink örömmel válaszolnak minden kérdésetekre, segítségként, hogy mielőbb megvalósíthassátok a kívánt keresetet és a kitűzött célokat a termékeink népszerűsítésével.

  Zetaniche törekszik arra, hogy kihasználja azokat a lehetőségeket, amelyeket ezek a piacok nyújtanak, és ily módon előnyt szerezzen a konkurenciával szemben. Szívesen várjuk mindazok csatlakozását, akik szeretnének részt venni velünk együtt ebben a fejlesztésben, ugyanakkor növelnék bevételüket.

  Minden további információt megkaphattok az elérhetőségeinken keresztül, ami megtalálható a következő oldalon: zetaniche.com 2. #2
  Új tag Sally Zetaniche logója
  Csatlakozott
  17-09-01
  Hozzászólás
  3
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Zetaniche – Affiliate hálózat

  Üdvözlet mindenkinek,

  a Zetaniche csapata keményen dolgozik mind a hálózatunkon, hogy a termékkínálatot gazdagítsa az affiliatok számára, mind a különféle tartalmak előkészítésén mindazok számára, akik szeretnék jobban megismerni a hálózatunkat, valamint, akik csatlakozni szeretnének a társvállalkozók világához.

  Úgy döntöttünk, hogy az e múlt heti posztunkkal, az oldalunk minden látogatóját közelebb hozzuk a hálózatunkhoz, valamint annak munkamenetéhez.

  Néhány lépést kiemeltünk, amit szükséges mindenkinek tudnia, hogy elindíthassa nálunk az első kampányát. Milyen módon kell megtalálni az alvállalkozókat, milyen hirdetési módokat kínálunk, hogyan lehet beállítani a nyomkövetést, kísérni a statisztikákat, és még ettől több is megtudható meg a legutóbbi blogunkban.

  De ha nem ismeri teljesen az affiliate fogalmát, adunk némi magyarázatot, hogy világosabb képet kapjon arról, hogy mit képvisel, és hogyan szerezhet további jövedelmet, mint affiliate.

  P.S. Emellett kiemeltük Top offers of the week, és a héten, a listán szerepel Magyarország, a Diabetes NoMore termékkel.

  Ezzel még nincs vége ...

  Lehetősége nyílik arra, hogy elolvassa mik az előnyei a prémium SMS-ajánlataink reklámozásának, és tulajdon képen mit képviselnek azok.

  Amint látja, sok érdekes tartalmat készítettünk a legutóbbi blog-bejegyzésünkben, és a jövőben is készíteni fogunk, ezért bármikor szabadon térjen vissza weboldalunkra, és nézze meg, mik azok, amiket kiemeltünk az Ön számára.

  Természetesen minden további kérdése esetén közvetlen kapcsolatba léphet velünk e-mailben és Skype-on. 3. #3
  Új tag Sally Zetaniche logója
  Csatlakozott
  17-09-01
  Hozzászólás
  3
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Zetaniche – Affiliate hálózat

  Üdvözlet mindenkinek,

  mint minden héten eddig, és ezen a héten is, az értékes Zetaniche csapat úgy döntött, hogy megoszt Önnel olyan információkat, amelyek segítenek Önnek az affiliation jövedelmezésében.

  Először nézze meg a heti TOP Offer ajánlat listánkat.

  Tekintettel arra, hogy ezen a héten a listánkon két termék található Magyarország területén – MyCashProfessor és Diabetes no more, az Ön számára hasznos információkat választottunk ki, például: az online vásárlók arányát Magyarországon, az online vásárlással kapcsolatos legelterjedtebb fizetési módokat és a leggyakoribb módszereket a magyarok által igénybe vett kiszállításról. A COD termékeink teljes mértékben megfelelnek a magyar közönség szokásainak, ezért szánjon egy kis időt és ellenőrizze a blogunkon részletesebben elkészített információkat, és kezdje el népszerűsíteni magyar termékeinket.

  Mivel ez hét is már a GEO jegyében volt, elkészítettünk Önnek, és közzétettük a ZETA geo kiválasztásának módját. Felsoroltuk mindazokat az országokat, ahol a Zetaniche jelenleg promóciós offerokat kínál, tekintettel ezen országok lakosságának versenyképességére és online vásárlási szokásaira.

  Néhány jövőbeli állásban különös figyelmet fordítunk ezen országok mindegyikére, ezért ne felejtsen el feliratkozni a newsletterre, hogy mindig folyamatban legyen.

  Még mindig nem kezdte el a promóciós offerunkat? Mivel napi frissítéseket készítünk Önnek és megfelelünk a piac igényeinek, nincs tovább mire várnia! CSATLAKOZZON HOZZÁNK MÉG MA!Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •