Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Bizroom affiliate

 1. #1
  Bölcs vidirita logója
  Csatlakozott
  07-05-09
  Hely
  Equilibrium
  Hozzászólás
  1.643
  Begyűjtött 391 köszönetet
  269 hozzászólásával

  Alapbeállítás Bizroom affiliate

  Lányok és fiúk!
  Talán benneteket távlatokban is érdekel az bizroom affiliate programja.
  Ez egy új üzleti közösségi oldal - világpremierrel egyidejűleg október 19-én indult itthon is -, és főként a cégeket, meg a vállalkozószellemű magánszemélyeket célozza, tehát gyakorlatilag a fizetőképes réteget.
  Van hozzá affiliate program is, aminek az a lényege, hogy az utánad regisztrálók költései után első szinten 20%-ot kapsz - örökösen, míg él a profilod -, második szinten 9%-ot - és még harmadik szinten is jár neked 4%.

  Mire tudnak költeni az utánad regisztrálók?
  Hirdetésekre, marketplace kiemelésekre, adatok szűrésére, adatbázisokra, belső kreditekre, pályázatok elérésére, tanácsadóknak, stb.

  Novembertől folyamatosan magyarosodik nyelvügyileg a rendszer - most van pár ügyfelem, aki azért nem regisztrál, mert egy mukkot sem ért angolul, ráadásul nem egy FB kategória az oldal működési alapelve -, de gondolom, nektek ez nem okoz gondot.

  Tapasztalatom szerint a ténylegesen közvetlen személyes meghívás - akár privát üziben, akár közvetlen, személyes emailben - a leghatékonyabb, de az oldal még nincs két hetes, úgyhogy ez nem egy rendkívüli dolog, hogy egy FB megosztásból még nem rohannak ezren beregizni. A későbbiek során, ahogy nő a felhasználók száma és ahogy terjed az oldal híre, úgy már egy csupasz linkkel is jól el lehet boldogulni .

  Priviben keressetek meg, és adom a saját meghívó-linkemet, és regisztráció után már látjátok is a saját meghívó linketeket majd! 2. #2
  Bölcs
  Csatlakozott
  12-08-31
  Hozzászólás
  1.004
  Begyűjtött 344 köszönetet
  235 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Bizroom affiliate

  Nagyjából mekkora jutalékkal lehet kalkulálni összegszerűen? És mennyire garantált a kifizetés? Új projektnél ugye ez mindig kérdéses. 3. #3
  Bölcs vidirita logója
  Csatlakozott
  07-05-09
  Hely
  Equilibrium
  Hozzászólás
  1.643
  Begyűjtött 391 köszönetet
  269 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Bizroom affiliate

  Idézet Karessz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Nagyjából mekkora jutalékkal lehet kalkulálni összegszerűen? És mennyire garantált a kifizetés? Új projektnél ugye ez mindig kérdéses.
  szuper kérdések!
  A jutalék százalékosan van megadva, az, hogy mennyit költenek majd a júzerek, azt nem lehet tudni. A cégek valószínűleg nem keveset, mert van és lesz mire, ráadásul valódi értékteremtő szolgáltatásokra.

  Hogy mennyire garantált a kifizetés?
  Nem az én tisztem a bizalmat építeni, ha bizalmatlan valaki, az abszolút érthető, szerintem akkor még várj vele, amíg több csatornán is azt "hallod vissza", hogy megbízható .Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •