Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Nyárra: utazási partnerprogram!

 1. #1
  Mentor
  Csatlakozott
  10-05-30
  Hozzászólás
  413
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Alapbeállítás Nyárra: utazási partnerprogram!

  MEGJEGYZÉS: ugyan magázó levél, de én írtam, ezért is másoltam be így egyszerűen...


  Ajánlom az adriagate.hu horvátországi iroda partnerprogramját, csatlakozzon Ön is, vagy ha már megtette korábban, alakítson oldalán Horvátország rovatot, használja az affiliate linkeket, desztinációk, szállásfajták szerint!

  Partnerprogramunkhoz kapcsolódó felhívásunk:

  Az Adriagate szállásajánlata rendkívül széles körű, a látogatók sok ezer villa, apartman, nyaraló, kőház, sőt akár világítótorony között válogathatnak, mindegyikhez részletes, fényképes leírás, bőséges információs háttér tartozik, természetesen magyarul (angolul, németül, kínaiul).

  Ide kattintva olvashatja el a feltételeket, majd csatlakozhat:
  _http://aff.adriagate.com/redirect/to/d5833a3729d9730d648884a8d3f4121affdacbbf

  És itt közvetlenül a jelentkezési űrlap:
  _http://aff.adriagate.com/redirect/to/dd609979249cd95b0aebb82909c7f68567264d02

  A partnerprogram lényege: regisztrálás után a honlapján ránkmutató linkeket, bannereket helyezhet el, valamint akár egy külön horvátországi szállásfoglaló rovatot is kialakíthat. Az Ön egyedi kódja minden, az Ön honlapján keresztül érkező rendelést azonosít, és ezek után a foglalások után Ön jutalékot kap. A jutalék nagysága az éves forgalomtól függően 5-10 százalék között váltakozik. A foglalások átlagos értéke 400 EUR.

  Cookie opciónk akkor is azonosítja az Öntől érkező látogatót, ha az nem első látogatása során foglal szállást, hanem a későbbiekben. A partnerprogramban a forgalmát (látogatók száma, foglalások száma, értéke) az admin felületen folyamatosan figyelemmel kísérheti.

  A csatlakozás módja

  1. Töltse ki az alábbi űrlapot, és küldje el.
  _http://aff.adriagate.com/redirect/to/dd609979249cd95b0aebb82909c7f68567264d02

  2. A beküldés után jelentkezik horvátországi munkatársunk, visszaigazolja a jelentkezést, és megküldi az affiliate rendszerbe való belépési adatokat (felhasználónév, jelszó) – az ügyintézés angol nyelvű.

  3. Ezt követően generálhat egyedi affiliate azonosítós linket, mégpedig így: adriagate.com (.com végződésről) oldal, magyar (angol, német, kínai) nyelv kiválasztása (oldal tetején), majd az oldalon akármelyik rovat (főoldal, szállodák, panziók, stb.) URL címét bemásolja az affiliate rendszer Link felirata alatti ablakba. Generate, és az így kapott egyedi linket helyezi el weboldalán.

  4. Figyelem: bármilyen rovat, szálláshely, információs oldal stb. esetén generálható egyedi azonosítós link, így akár egy önálló linkgyűjteményt, aloldalt is kialakíthat a linkekből, listázva akár az Adriagate összes rovatát, szálláshelyét.


  Ötletek a hatékonysághoz!

  1. Helyezzen el affiliate linkeket a főoldalán, jól látható helyen, és ugyanott akár letölthető bannert is

  2. Készítsen külön Horvátországi utazás aloldalt, használja az Adriagate oldalán található leírásokat, fényképeket, térképeket, és jelenítsen meg minél több affiliate linket (szállástípusok, kategoriák, látnivalók, programok vagy helységek szerint, vagy bármit, ami Önnek leginkább tetszik)

  3. Írjon rövid összefoglalót, a végére tegye oda az affiliate linket

  4. Ha rendelkezik hírlevellel, Facebook oldallal, használja az affiliate linkeket ott is, hiszen a szállásfoglaló bárhol jöhet.

  Rendeléskövetés

  A csatlakozás után a rendszer minden átkattintast regisztrál, majd az első rendelés után valamennyi adat látható is, tehát Ön folyamatosan figyelemmel követheti a rendelések számát, sőt a tárgyhót követően a Calculation rovatban az érteket is.

  Jutalék kifizetése

  A fizetési határ elérése után Ön e-mailben jelentkezik az Adriagate munkatársánál, kéri az elszámolást és a jutalékot, amit a folyószámlájára utalnak.

  Csatlakozzon Ön is a partnerprogramhoz és keressen pénzt vele!

  Ide kattintva csatlakozhat:
  _http://aff.adriagate.com/redirect/to/d5833a3729d9730d648884a8d3f4121affdacbbf

  Es itt közvetlenül a jelentkezési űrlap:
  _http://aff.adriagate.com/redirect/to/dd609979249cd95b0aebb82909c7f68567264d02 2. #2
  Mentor
  Csatlakozott
  10-05-30
  Hozzászólás
  413
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Alapbeállítás re: Nyárra: utazási partnerprogram!

  Ez idénre is aktuális, csatlakozz, ha érdekel. :-)

  Hunor 3. #3
  Tag
  Csatlakozott
  11-11-16
  Hozzászólás
  91
  Begyűjtött 8 köszönetet
  8 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Nyárra: utazási partnerprogram!

  Szia!

  Csatlakoztam a programhoz, de még semmit nem tettem a sikeresség érdekébenVan személyes tapasztalatod is velük kapcsolatban?Rendesen fizetnek?Mennyi időt kell várni a pénzre, hogy megérkezzen?Mekkora eladási aránnyal lehet számolni?

  Üdv:OnyiKönyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •