Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Vírus a vevő gépén?

 1. #1
  Bölcs
  Csatlakozott
  07-04-28
  Hozzászólás
  1.115
  Begyűjtött 241 köszönetet
  176 hozzászólásával

  Alapbeállítás Vírus a vevő gépén?

  A capturly.com-nak köszönhetően érdekes dolgot fedeztem fel az egyik webshopomon. A vevő gépe valószínűleg vírusos és emiatt amikor rákattint egy termékemre, akkor konkurencia ajánlata ugrik a képébe (hot deals nevű valami), mit lehet ilyenkor tenni? (ezúton is köszönet a capturly.com-ot üzemeltető fórumtársnak).



 2. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  laciboy (2015-02-18)

 3. #2
  'Say Hello To My Little Friend'
  Csatlakozott
  10-04-13
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  2.784
  Begyűjtött 863 köszönetet
  659 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Vírus a vevő gépén?

  Ilyet én is láttam magamnál. Sőt, volt, hogy több aloldalt meglátogatott, mindegyiknél kikattintgatta szépen az 5-6 megjelenő reklámot egyesével, majd végigböngészte az oldalt.
  Szerintem amúgy sokat nem tudsz ellene tenni. Esetleg ha nem használsz saját oldalon olyan reklámot, amit az adblock blokkolna, akkor detektálható az adblock megléte, és ha nincs, akkor javaslod neki. Vagy valaki javascript kóddal ellenőrzöd néhány másodperccel az oldalbetöltődés után, hogy ugyan az-e a forráskód, mint amit Te akarsz (nem szúrt bele reklámokat sehova semmi, nem módosította el a forráskódot), és ha nem, akkor valami auto cucc visszaállítja. Pl. egy egyszerű JS megnézi, hogy egy string tartalmával egyenlő-e a forráskód, és ha nem, akkor beállítja arra. Gyakorlatilag így kétszer betöltve az oldalt, de sokkal jobb módot nem hiszem, hogy lehetne találni.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •