Sziasztok!

Keresek egy embert aki a következő dolgokat lefejleszti egy már szinte kész oldalhoz. Build kész, egyedi rendszer, "onepage site".
A feladat a következő lenne:
- nyitón kell lennie egy fullscreen mp4 videónak
- ha megmozdítod az egeret (scrollozol), akkor a videóra "rácsúszik" az oldal többi része (visszafelé is működnie kell, tehát ha a videós részhez érsz és felfelé scrollozol akkor visszacsúszik a fullscreen videó)
- a menüknek szépen az anchorral megjelölt területre kell gördülniük
- adott div-eken belül bármennyi számú kép lehet (img tag-ben, a legjobb lenne ha csak adott class-ra). ezeknek a képeknek scrollozásra le-fel kell mozogniuk (ha lefelé görgetsz akkor felfelé, ha felfelé görgetsz, akkor lefelé). itt jó lenne, ha akár data-ban, akár más módon lehetne paraméterezni a különböző képeteket (sebesség amennyivel mozog, kezdő pozíció ahonnan az effectnek indulnia kell, végpozíció, ahol az effectnek meg kell állnia). olyan is lehet, hogy ez a kép egy kicsit kilóg adott div-ből. lényeges, hogy a képek nem fixek, hanem alulról felfelé "beúsznak" a tartalomra
- az oldalon több helyen is van slider, de ezt megoldottam a slick pluginnal, ehhez szerintem nem kell külön hozzányúlni

Nézegettem több plugint is, de mindent egyben nem tudtam összehozni (nem vagyok egy frontend fejlesztő, nem is nagyon szeretem), ezért döntöttem úgy, hogy a munka ezen részét inkább egy olyan emberre bíznám, aki ezekben otthonosabban mozog nálam.

Ajánlatokat privátban, kérdéseket, amik másokat is érdekelhetnek (mert esetleg valami lényeges dolgot kifelejtettem volna) azt ide kérném.

Köszi
Zoli