Infoartnet Kft - Győr

Legyél megbecsült tagja csapatunknak!
Mint az Infoartnet, már több mint egy évtizede dolgozunk ügyfeleinkkel és még mindig hajt minket az, hogy olyan weboldalakat, web áruházakat, programokat, mobil alkalmazásokat fejlesszünk, ami ténylegesen a megrendelő hasznára és javára válik.
Célunk mindig az, hogy rendszereink megkönnyítsék ügyfeleink életét és híven tükrözzék azt a szakértelmet és tapasztalatot, amivel megrendelőink rendelkeznek.

FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:
PHP programozásban jártas kollégát keresünk, aki megrendelőink ötleteit fogja valóra váltani és saját CMS rendszerünk egyre szélesebb körű fejlesztési igényeit kiszolgálni!
Min fogsz dolgozni?
Kiderül majd, hogy mi az, amiben a legjobb vagy. A programozásnak nagyon sok válfaja létezik, nagyon sok kihívással, így azzal fogsz foglalkozni, amit a legjobban tudsz és szeretsz.
Néhány jellemző feladat:
 • Saját fejlesztésű CMS rendszer funkcionális továbbfejlesztése, ami a rendszer méretéből adódóan nem kis kihívás, hiszen naponta több tízezren használják
 • Meglévő oldalak módosítása, bővítése, fejlesztése, mert a fejlődés soha nem állhat meg
 • A sitebuilderekkel való folyamatos együttműködés, hiszen ők rakják össze ízlésesen az oldalt és te fogod azt működésre bírni
 • A projekt vezetőjével való kommunikáció az ügyfelek igényeiről


AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:
Veled szembeni elvárásaink:
 • Ismered a PHP-t és a Jquery sem okoz gondot, mert a programozás alapjait már elsajátítottad, csiszolni rajta pedig mindig lehet és itt segíteni fogjuk fejlődésed
 • Nem okoz gondot a valid böngésző független oldalak programozása, mert ami szép annak jól is kell működnie.
 • Motivált vagy és tényleg érdekel a webfejlesztés, hiszen elhivatottság nélkül nehéz csinálni
 • Ismersz valamilyen PHP keretrendszert
 • Ha részben ismered a leggyakoribb CMS rendszereket (WP, Joomla, Drupal), legalábbis láttál már belülről ilyen rendszereket
 • Ha nem jelent nagy problémát a JavaScript használata
 • Ha megérted az angol szakirodalmat, hiszen anélkül elég nehéz fejlődni, problémákat megoldani
 • Nem okoz gondot a határidők betartása és a párhuzamos projektek elkészítése, mert bizony nem feltétlenül egyetlen egy projekted lesz egyszerre, viszont a változatosság garantált
 • Kreatívan, de gyakorlatiasan tudsz gondolkodni
 • Nem várjuk el hogy tudj mindent, nem polihisztorokat keresünk, de elvárjuk, hogy szeresd a szakmád!


AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT:
- Nem skatulyázunk be: ha érdekel a mobil applikáció fejlesztés vagy a sitebuild, ott is kipróbálhatod magad, hiszen egy jó programozó ott is kincset ér.
- Jól tudsz bánni az emberekkel, ezáltal az ügyfelekkel is megtalálod az összhangot
- Ha jártas vagy unix alapú szerverek üzemeltetésében, mert mi saját infrastruktúrán szolgáltatunk és azt mi is tartjuk karban
- Jártas vagy valamennyire a SEO-ban, mert ez a weboldalaknál manapság már alap szempont

Milyen csapattársat várunk?
Fejlődni akaró és egyben Önálló, mert sok mindenben támaszkodhatsz a csapatra, de annak örülni fogunk, hogy ha egy idő után saját magad is boldogulsz.
Legyél csapatjátékos, hiszen egy-egy projekten nem csak egyedül fogsz dolgozni, illetve a nehézségeken is sokkal könnyebb átjutni, ha tudjuk, hogy mások is készek segíteni az úton.
Precíz munka nélkül sajnos jó és szép oldalakat, rendszereket lehetetlen készíteni, így ez mindenképpen az egyik legfontosabb elvárásunk.

AMIT KÍNÁLUNK:
A csapatot.
Legfőbb értékünk az ember, hiszen a céget emberek alkotják és alakítják. Külső szemlélő által kicsit furcsának tűnhetünk, de hisszük, hogy kollégáink szeretnek itt dolgozni és sajátjuknak érzik a céget, amit képviselnek nap, mint nap.
Hosszú távra tervezünk, mert abban hiszünk, hogy így lehet tartós eredményeket felmutatni. Nem átmenetileg keresünk kollégát, hanem hosszú távon fogunk számítani rá, mert a csapatban és az emberekben hiszünk. Gondoskodunk róla, hogy folyamatosan fejleszthesd magad, hiszen ha kollégáink fejlődnek a cég is fejlődni fog, ezáltal így a jövedelmeket is a fejlődéshez tudjuk igazítani.
-
 • Ha nem vagy helyi, támogatjuk beutazásod
 • Éhesen dolgozni nem lehet, ezért támogatjuk meleg étkezésedet
 • Kávé mellett jót lehet beszélgetni, és az agy is jobban dolgozik, ezért annyit iszol amennyi jó esik, de tea, szörp is a rendelkezésedre áll
 • Ha találsz egy jó tanfolyamot támogatjuk a tanulásodat, képzésedet
 • Ha valamit mi tudunk, belső képzések keretében átadjuk neked, hogy fejlődésed töretlen legyen


SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:
1-3 év szakmai tapasztalat

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:
Angol - Alapfok/társalgási szint

MUNKAVÉGZÉS HELYE:
9023, GYŐR SZABOLCSKA MIHÁLY utca 2-4.

Jelentkezésed az info-kukac-infoartnet.hu e-mail címre várjuk, vagy ide is írhattok nekem privát üzenetet fizetési igény megjelöléssel.