Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: WordPress oldal epites nemi programozassal

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    14-08-01
    Hozzászólás
    8
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás WordPress oldal epites nemi programozassal

    Sziasztok,


    Leirom hogy milyen oldalt szeretnek es ahhoz keresek embert aki ossze is tudja rakni ahogy kell.

    Az oldal mondjuk legyen egy kozossegi szakacskonyv. /Minden tartalom az en dolgom lesz termeszetesen/

    Ezen az oldalon lennenek szepen kategoriakba szedve a receptek amiket en es egy baratom irunk meg; kepekkel es akar videoval bemutatva.
    Legyen benne olyan opcio hogy ha valaki regisztral es kulon adok neki jogot akkor tudjon o is uj receptet szerkeszteni, viszont a masik/masehoz ne tudjon hozza nyulni. -Termeszetesen oda tudjon nyitni cikket ahova engedi az admin/moderator-
    Itt az is feltetel lenne hogy a "cikk" ne legyen torolheto miutan kesz a szerkesztes -szoval ne legyen joga torolni, csak az admin engedelyevel- .
    Egy recept tobb cikkbol is allhat, igy ha akarja akkor le tudja zarni a bevezetot de alatta tudjon nyitni egy folytatast. Minden szakaszhoz legyen kommentelesi lehetoseg, de ne zavarja a kovetkezo fejezetet a receptnek.
    Szerkesztesnel legyen auto-save ha esetleg hosszu lenne a cikk akkor tudja kesobb folytatni illetve ha baj van az ember gepevel..

    Az oldalon legyen egy oszlopdiagrammos szavazasi lehetoseg a kovetkezo receptrol. Amit akar a fooldalra is ki tudok tenni ha nagyon "hot" a tema.

    Kell hozza nekem egy forum is az userek tudnak temat nyitni es forumozni .. Kell oda olyan opcio hogy "titok szoba" amit csak engedellyel lehet hasznalni, latni. -Ez opcionalis legyen 1: jelszoval vedett 2:kulon jogot kell raruhazni hogy lassa az user a rejtett forumot, de azon belul is csak azt ami nincs jelszoval kezelve Az ujonnan nyitott temak engedelyezesig nem jelennek meg.
    A jogkorokhoz nem kell automatizalas es bonyolitas, egyszeruen admin vagy moderator engedelyt ad az usernek es akkor az az user mar abban a jogkorben van.

    A cikkek szerkesztesehez termeszetesen regisztracio szukseges, valamint a forum hasznalatahoz is. Nem kell regisztracio a cikkek olvasasahoz es a publikus forum temak olvasasahoz sem.
    Privat uzenet lehetoseg.


    Kesobb lesz webshop is, de ez inkabb a kozeljovo.. Elso a tartalom, viszont startra keszen szeretnem tudni a webshopreszt is. Nincs komolyabb elvaras, WooCommerce legyen (mas javaslatra is nyitott vagyok) ezert az egesz oldal is kompatibilis legyen vele. Folyamatosan fogom feltolteni a termekeket igy amikor kesz csak aktivalni akarom es mehet elesbe.

    Weboldalt mobilrol es tablettrol is normalisan szeretnem hasznalni ezert reszponzív oldal lenne az idealis ugy gondolom.

    -Feltoltott kepek exif adatainak torlese, ha esetleg lehet bele vinni automatikusan szoveget az is jo lenne.. de nem feltetel
    -Admin fiokhoz ketfaktoros azonositas
    -Biztonsagi lepesek
    -SEO barat
    -Google Analytics

    Tudom hogy sok mindent egyszeru pluginozassal is meg lehet csinalni, de nem ertek annyira hozza mint kellene..
    Ajanlatokat es egyeb tanacsokat privatban (Lehet meg nem mukodik nalam a privatuzenet funkcio) vagy mailben varok.

    Koszonom hogy elolvastad es elnezest az ekezet es helyesiras miatt



  2. #2
    lexxx7
    Vendég

    Alapbeállítás re: WordPress oldal epites nemi programozassal

    Értjük, hogy PM helyett lehet neked írni e-mailt, de milyen címre...?

    A felsoroltak közül a webshop rész már elég indok, hogy belegondolj az egyedi megvalósítás előnyeibe. Persze lehet WP-vel meg WooCommerce-szel, de az a kérdés, hogy megéri-e a free cms megoldásokat gányolni a konverzió érdekében, vagy felépítitek nulláról profin úgy, ahogy elképzeltétek.



  3. #3
    Új tag
    Csatlakozott
    14-08-01
    Hozzászólás
    8
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: WordPress oldal epites nemi programozassal

    Klikk a nevemre es ott van olyan opcio hogy send Email De ha a masik fel nem allitotta be akkor norbert.kf[kukac]gmail.com
    Nah igen, de ha kesobb kell valami es nem erem el a programozot hogyan talalok olyat aki erteni fogja az egyedi megoldast?



  4. #4
    Új tag
    Csatlakozott
    14-08-01
    Hozzászólás
    8
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: WordPress oldal epites nemi programozassal

    Egy kicsit kiegészíteném azzal hogy nem kell feltétlenül az user felhasználónak olyan opció hogy tudjon cikket szerkeszteni, elég az is hogy aki majd jelzi nekem az kap egy korlátozott admin fiókot ahol csak oda és azt tudja csinálni mást nem. Ha így egyszerűbb a dolog nekem az is jó. És mindezek felett rugalmas vagyok, szóval ha az elképzelés nem jó vagy túl bonyolult minden ötlet jöhet



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •