Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Lelkes tanulni vágyó csapattagokat keresek!

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    12-07-21
    Hozzászólás
    12
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Lelkes tanulni vágyó csapattagokat keresek!

    Mielőtt elkezdődni a savazás, hogy ingyen senki se vállalja meg nem vagyok normális ez a hirdetés azoknak szól akik kezdő mobilprogramozók, grafikusok és részt szeretnének venni egy projektben, hogy tapasztalatokat gyűjtsenek, mint ahogy én is tanulni és tapasztalatot gyűjteni szeretnék.


    Ennyi elég is volt a bevezetőből...

    Szeretnék összeszedni egy csapatot akikkel közösen lefejlesztenénk egy játékot, mely szerintem szórakoztató lenne. ( Igen tudom, hogy mindenkinek világmegváltó start up ötlete van meg stb... ) Nem mondom azt, hogy milliomosok leszünk, meg hatalmas multinacionális válalat lesz mögöttünk ezáltal, csak szimplán tanulunk és fejlesztünk és az én véleményem az, hogy bejönne az embereknek és játszanának vele. ( tipikus idegesítő részei vannak amúgy a játéknak mint mondjuk egy flappy bird, hogy azért sem hagyom abba és megcsinálom ). Most jön az a rész, hogy igen ebben a projektben tényleg nincs pénz. Ha esetleg sikeres lesz a játék ráérünk gondolkodni a részeken, én úgy gondolom az az igazságos, ha az egészen osztozunk ami esetleg a reklám bevételekből bejönne.

    Platform: iOS, Android
    Típus: Ügyességi játék.

    Nos lehet, hogy kicsit kacifántos lett ez a post, de reménykedem, hogy találok még lelkes embereket akik beszállnának mellém és alkotnánk valami jót vagy ha nem jó akkoris tapasztalatot gyűjtöttünk.



  2. #2
    Bölcs Vittore1982 logója
    Csatlakozott
    10-06-07
    Hozzászólás
    2.873
    Begyűjtött 1.411 köszönetet
    960 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Lelkes tanulni vágyó csapattagokat keresek!

    Szerintem azt érdemes leírni, hogy mennyi erőforrást kellene beletenni a dologba. Nekünk is van gyakornok programozónk egész jó órabérért, szóval egy programozó akár beletehet egy ilyen projektbe 100-200 órát, de ha 1000-2000 kell, azon már elgondolkodhatnak.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •