Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Étterem honlap karbantartás

  1. #1
    Plk
    Plk nem elérhető
    kakaó Plk logója
    Csatlakozott
    10-05-07
    Hely
    Farkashegy
    Hozzászólás
    295
    Begyűjtött 61 köszönetet
    42 hozzászólásával

    Alapbeállítás Étterem honlap karbantartás

    Sziasztok!

    Keresünk valakit, aki tudna foglalkozni étterem honlappal. Teendők nem sok, heti menü hetente, olykor rendezvények felrakása, néha étlap és képek módosítás.
    Ha érdekel a munka, az ajánlatod az info(kukc)curia-rendezvenyhaz.hu-ra küld, tulajnak megy.
    A honlappal kapcsolatos kérdéseket nekem szegezd, válaszolok.

    Köszönöm.
    pal



  2. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Maximus (2014-06-11)

  3. #2
    Plk
    Plk nem elérhető
    kakaó Plk logója
    Csatlakozott
    10-05-07
    Hely
    Farkashegy
    Hozzászólás
    295
    Begyűjtött 61 köszönetet
    42 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Étterem honlap karbantartás

    Elsősorban szeretném megköszöni az ajánlatokat, mert bár az üzemeltetőnek ment (fentebb elírtam, nem tulaj, hanem üzemeltető), ő is dönt, de olvastam mind.

    Aztán lenne néhány gondolatom, leírom, bár valószínű néhányan orrolni fognak rám, de ezek jutottak fejembe, ajánlatok olvasás közben. Hátha haszon is van bennük.

    Nem emlékszem pontosan, de azt hiszem volt már róla szó régebben valamelyik topicban, talán hasznos lenne, hogy a munkát kínál lehetőségeket legalább 24 óráig csak fórumtagok láthassák. Magam is szívesebben adok pénzt fórumtagnak, mint külső látogatónak.

    Nem állt szándékomban semmilyen tesztet beépíteni a bejegyzésembe, mégis sikerült. Nem raktam be külön a honlapra irányuló linket (reklámra van másik topic), mégis benne van a honlap címe. Tehát, ha egy SEO tanácsadó a címzetthez való ”info(kkc)curia-rendezvenyhaz.hu” beírása után megkérdi, hogy hol lehet megnézni a honlapot… egy pohár kakaót mindenképpen iszom az egészségére.
    Tényleg minden rosszfejség nélkül, de szerintem cinkes megkérdezni egy karbantartási ajánlatban, hogy milyen az admin felület kezelhetősége. Ctrl+U és egyből kiderül.

    Ha magam lennék a vállaló, a név mellé, vagy valahova mindenképp odaírnám a fórum nick nevem is, hasznos lehet.

    Az ajánlatok többsége teljesen normális, ár, név, tel sz, nagyon több nem is kell. A referenciák jó ha van, bevallom nem volt időm megnézni egyet se. Volt egy ajánlat, ami nagyon bejött, bár az órabéres díjazás szerintem nem lesz jó a barátomnak. A válaszban olyan hírlevél forma-fajta, tényleg csini, csatolmánynak egy pdf. Mikor megnyitottam, hamar kiderült, hogy ember látott már pár honlapot. Első részben egy elemzés az oldalról, hogy ez egy reszponzív WP oldal (WP admin felülettel), ilyen-olyan stb., majd az ajánlat. Tök korrekt.

    Leírhatnám, hogy ez egy WordPress oldal. Friss verzióval elmaradva, azt még frissítem. A heti menü bejegyzés átírása 4 sor + 1 kép csere. Az alkalmi rendezvények néhány sor + egy-két kép. Az étlap variálásában van egy kis cifraság, de ha nekem sikerült, másnak is fog. Merthogy mitől van abc sorrenden?
    Leírhatnám, de minek, hisz látható.
    Az oldalt magam csináltam barátomnak, kezelgettem is eddig, de mától bébiszitter vagyok. Ha meg lesz is néha kis időm az aprók mellet, akkor a több száz évre való teendőimmel foglalkoznék. (de ezt meg nem szükséges tudni)

    Köszönöm a lehetőséget és az ajánlatokat. A téma akár zárható is.
    pal



  4. The Following 2 Users Say Thank You to Plk For This Useful Post:

    Feri83 (2014-06-16), mahone (2014-06-13)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •