Üdv!

Egy ismerősömmel közösen tervezünk egy nyomdához webshopot, ami tud pár dolgot, amitől a nyomda számára alkalmas lesz.
Vannak már ilyen rendszerek, pl. nevjegykartyamuhely . hu, egyedihatlapok . hu. Hagyományos nyomdai termékekhez kellene, névjegy, szórólap, prospektus... stb...
Alapból egy webshop motor kibővítésére gondoltam, hiszen a megrendeléseket, felhasználókat itt is ugyanúgy kezelni kellene.
Kellene bele egy szerkesztő, ami sablonokat is képes kezelni, (bár ez nem létszükséglet, ha ötletes a rendszer) ezt tudná magának megszerkeszteni az ügyfél.
A végeredmény egy min. 300 dpi-s CMYK színprofilú file kellene hogy legyen, ezt kellene a rendeléssel együtt kezelni. Illetve hasznos lenne, ha a megrendelő fel tudná adni újra megrendelésre a már elkészült terveit, hogy ne kelljen mindig megszerkesztenie.

Büdzsé van rá, de nem túl magas, ezért a gyári, néha 5000 dollár feletti árú szoftverek nekünk drágák. Ezért keresünk valamilyen ügyes, olcsóbb megoldást.
Végülis ha valakinek van jól működő webshop motorja, akkor nem egy lehetetlen küldetés, beszéltem róla programozó ismerősökkel, nem nagy meló, voltak rá ötleteik. Viszont nekem nulláról hozzákezdeni, az túl sok idő, a fele cuccot meg menet közben kellene megtanulnom, az meg még több idő.

Szóval várunk árajánlatokat, esetleg ha valakinek van jószándékú ötete, tippje, azt is szivesen fogadjuk

Kösz
Tyg