Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Grafikust keresünk template tapasztalattal

  1. #1
    Tag
    Csatlakozott
    11-12-13
    Hozzászólás
    50
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás Grafikust keresünk template tapasztalattal

    Előre bocsátom, hogy ez nem egy kreatív munka, ezzel szimplán egy kis pénzt lehet keresni.


    Informatikai tevékenységünk során nagyon sok ügyféllel kerülünk kapcsolatba, és ezt a kapcsolatot szeretnénk minél jobban kiaknázni, és más termékeket is értékesíteni számukra. Elsősorban olyan termékeket, amik kapcsolódnak az ügyfél weblapjához.

    Olyan grafikai termékekre van szükségünk, amik nagy tömegben, olcsón, gyorsan előállíthatók. Erre véleményem szerint olyan megoldások alkalmasak, amik különböző sablonok személyre szabásával készülnek.

    Például intro jellegű AE templatek. Egyszerű, elsősorban szöveges alapú templatekre gondolok. Ügyfél csak megadja a template-be berakni kívánt szövegeket, képeket, te pedig AE-vel beilleszted, és rendereled, és elküldöd nekem a kész terméket.

    De úgy gondolom, hogy több másféle template is van, ami könnyedén személyre szabható, és eladható egy ügyfélnek. (banner, logo, prezentáció, brossúra, stb)
    A graphicriver <pont> net és társai oldalon például sok ötletet lehet találni. A lényeg, hogy nagy tömegben, egyszerűen tudja azokat a grafikus előállítani.

    A termékportfólió kiválasztása az első lépés. Terveim szerint kezdetben csak néhány sablont ajánlanánk fel az ügyfélnek, és ha beindul az üzlet, akkor bővíthetünk. Például el lehet indulni, hogy mindegyik terméknek 3-3 sablonja van.

    Fizetés havonta történik darabár alapján elszámolva. Mindegyik sablonra megállapítunk egy árat, amit fizetünk érte neked. Garantálni persze nem tudok minimum megrendelést, de folyamatosan sok ügyféllel kommunikálunk.

    Amennyiben van tapasztalatod ilyen jellegű munkában, küldj egy rövid bemutatkozót PM-ben, és Skypon megbeszéljük a továbbiakat. Ha van javaslatod általam nem említett infotermék eladására, megbeszéljük.


    Üdv
    Németh István



  2. #2
    Új tag Bennnya logója
    Csatlakozott
    14-02-13
    Hely
    Szigethalom
    Hozzászólás
    8
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Grafikust keresünk template tapasztalattal

    Üdv,

    Engem érdekelne a meló, ha még aktuális!!



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •