Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Motivator.ma: kiadó a teljes oldal!

  1. #1
    búgócsiga Akka logója
    Csatlakozott
    10-05-06
    Hozzászólás
    3.844
    Begyűjtött 1.442 köszönetet
    741 hozzászólásával

    Alapbeállítás Motivator.ma: kiadó a teljes oldal!

    Idén már biztosan nem tudok komolyabb munkákat vállalni, így a Motivator.ma oldal teljes reklámfelületét kiadnám egy cégnek. Több száz napi UV (növekvő tendencia), 5000 feletti napi Google keresési megjelenés (növekvő trendencia). Egy hónap alatt 400-an nézték meg csak az árajánlatkérő aloldalt, de nem nagyon van kint csomagajánlat, így ennek a normális kitöltése a bérlőre vár.

    Ami fontos: az oldal így is elég sok munkát hozott a teljes webes palettáról (webshop, Adwords, seo, tanácsadás, weboldalkészítés, stb.). Adwords-szel pl nem is foglalkozok, azt csípőből szoktam továbbadni másnak.

    Rengeteg longtailre és short tailre elől van az oldal:
    linkmarketing , webáruház keresőoptimalizálás, webshop seo, marketingszöveg, tartalommarketing, keresőoptimalizálás árak, google hirdetés árak, pingvin 2, pingvin 2.1, stb. de egy csomó adwords-ös dolgora is elől van. Az oldalt igény esetén jól lehet húzni kapcsolódó témákra is.
    A hirdető számára fontosabb cikkek is igény szerint kiegészíthetők bannerekkel, sales szövegekkel.

    Mennyiért adom ki?
    A teljes reklámfelületet egy hónapra 300E Ft-ért lehet elvinni, úgy vélem ez egy nagyon korrekt ár azoknak, akik komplexebb webes szolgáltatásokat nyújtanak. A konverziót normális ajánlatokkal szépen lehet optimalizálni, ebben is segítek, az oldal fel van rá készítve.

    Mit adok ezért?
    Teljes reklámfelületet, illetve akár egy rakat normális cikket is kiteszek az oldal adott témában (mondjuk 50 db-ot), ez az árban benne van.

    Szerintem a hirdető jobban jár, ha a lead-eket az oldalon belül kezeli, de a reklámok (bannerek, linkek) mutathatnak kifelé is akár egy másik oldalra (nofollow).
    Ha a hirdető az oldalon belül kezelné a potenciális ügyfeleket, akkor az ajánlatkérő részre azt és olyan csomagokat tesz ki, amit csak szeretne...

    Ha kell, a bizalom miatt maradhatok kint én is, és megbeszéljük azt, hogy a megrendelők felé hogyan kommunikáljuk le. Ezt a hirdető dönti el.

    Mit nem adok?
    Mivel az oldal komoly értéket képvisel, így cikkeket nem tehet ki a hirdető, de szükség esetén folyamatosan biztosítom rá a minőségi tartalmat, ez csak megállapodás kérdése. Mivel kitapasztaltam, miről, hogyan kell írni az oldalra, így közös érdek, hogy mindketten jól járjunk.

    Kifizetés
    50%-ot előre kérek, a másikat az időszak végén.

    Azt hiszem a lényeget elmondtam.

    További infó:
    racz.akacosi (@) gmail.com

    Kéretik szépen a topikban nem offolni, flémelni, vagy éppen más oldalt bérlésre kínálni.

    Ui.:
    Szeretném a jogot fenntartani, hogy bizalmasabb információkat csak azokkal osszak meg, akiket valóban komoly érdeklődőknek tartok. Ebből remélem nem lesz sértődés (bár szokott lenni).

    Köszi és szép napot mindenkinek,
    Akka


    Utoljára módosítva: Akka által : 2013-11-20 21:39

  2. #2
    búgócsiga Akka logója
    Csatlakozott
    10-05-06
    Hozzászólás
    3.844
    Begyűjtött 1.442 köszönetet
    741 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Motivator.ma: kiadó a teljes oldal!

    Kedves Mindenki!
    Az ajánlat lezárult.
    Üdv,Akka



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •