Szeretnék végre egy olyan programozót találni aki válaszol a levelekre és el is végzi a munkákat!

Meglévő weboldalaimat szeretném tovább fejleszteni, hibákat kijavítani és új weboldalakat készíttetni.

Pár feladat amit szeretnék elvégeztetni:

Wordpress játékos oldal: webjatekok.com

1. A jelenlegi template-ben lehet színeket választani, azt kellene megoldani, hogy az egyes css designeket kategóriákhoz tudjam rendelni.
2. Jelenleg az oldalon nem a wordpress álltal generált thumbnail-eket jeleníti meg hanem a plugin álltal feltöltött képeket és azt méretezi át css-el kisképpekké, ezt javítani kellene, hogy a wordpress álltal átmérretezett kis képekete jelenítse meg.
3. Az oldal úgy van megoldva, hogy a kategóriák aldomainek, és egy olyan probléma van, ha az egyik kategóriába vagy a fő oldalon bejelentkezik az egy másik aldomain-en nincs beléptetve a sütik miatt, úgy kellene megoldani, hogy subdomain független legyen a beléptetés.

joomla cms oldalam frissítése, egy komponens által feltöltött képek kb 150.000 mappákra bontása, hogy ne egy mappában legyen az összes kép. Erre kitaláltam egy megoldást, de ezt majd részletesebben...

Egyedi fejlesztésű webáruház tovább fejlesztése.

Két domainom várakozik egy új oldalra: gyorskerdes.hu gyorsvalasz.hu erre szeretnék egy yahoo answer -hez vagy gyakorikerdesek.hu -hoz hasonló oldalt. Persze tudom, hogy vannak olcsó plugin-ek és template wordpress-hez ami kiindulásnak jó is, de sok olyan funkciót nem tudnak amik jobbá használhatóbbá tenné az oldalt a fentieknél.

További hasonló feladatok lennének folyamatosan. Érteni a php és mysql-hez kell és nem árt egy kis ajax, de ezt ritkán alkalmazom, viszont fontos wordpress plugin készítési ismeretek, mert minden új oldalamat ebben szeretném programoztatni, van pár egyedi plugin tervem is amit meg kellene valósítani.

Munka lenne folyamatosan, fizetni projektenként fizetnék ha elkészült a munka. Fontos lenne, hogy olyan jelentkezzen akinek van is ideje, és ha más munkát is elvállal ésszel tegye, jó pár programozóval álltam már kapcsolatban akik egyszerűen eltűnnek, nem válaszolnak az emailre hónapokig, pedig az elején minden korrekt. Természetesen nem várhatom el, hogy ne vállalj el más munkát, de ha az én munkámat elvállaltad azt elvárom, hogy be legyen fejezve.

Előre is köszönöm.