Kiteszem ide is, mivel tudom, hogy vannak errefelé még szövegírók rajtam kívül Azt kell tudni, hogy a megszokott munkáink maradnak az újságíróimnál, de most fölvettem még egy lányt gyakornoknak és ő sem bírja a tempót. Van néhány millió karakternyi szövegigényem, amelyet gyakornokok is megcsinálhatnak a szerződés szerint.


Magyarország egyik vezető webes tartalomfejlesztője szövegíró, cikkíró munkakörbe keres legalább 1 fő távmunkást alkalmazna egy hónap próbaidőre.

Feladat: A megrendelő által megadott instrukciók szerint szövegek (egyedi szerzői művek) létrehozása. Termékleírások, kategóriaszövegek, cikkek, blogbejegyzések. Cégünkben jelenleg négy végzett újságíró dolgozik az anyagokon, de a feltorlódott munkák miatt szükségünk van gyakornok segítségére, aki olyan munkákat végez, amelynél a megrendelő engedélyezte gyakornok bevonását.

Munkavégzés helye: Kötetlen munkavégzés otthonról. Személyes találkozó nem kötelező, kapcsolattartás Skype-on és e-mailen keresztül lehetséges.

Szakmai elvárások:

  • Publikációs tapasztalat.
  • Kitűnő helyesírás.
  • Nagy fokú kreativitás írásban.
  • Olvasmányosság, jó stílus.
  • Nagy fokú monotóniatűrés (unalmas témák is előfordulnak).


A számlaképesség előny.

A munkát jelenleg december hónapra tudjuk biztosítani. A jelentkezők számától függően heti néhány anyag elkészítését adnánk ki, így az állás részmunkaidős. A későbbiekben (akár már a jövő év elejétől is) esetleges csapatbővítés esetén nyomatékos előnyt jelent a jó eredményű gyakornoki munkavégzés.

Jelentkezés módja:
Jelentkezni kizárólag e-mailben az info[at]kreativkontroll.hu címen lehet szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel, valamint referenciamunkákkal. A tapasztalatok szerint a jelentkezők nagy száma miatt visszajelzést nem tudunk ígérni, ezért elnézést kérünk. Minden levelet megnézünk.

A kiválasztott személyeknek rövid próbafeladatot adunk, amelyet már szintén fizetünk.

Cégünkről bővebb információ: Kreatív Kontroll Kft. – valamint itt a fórumon: http://entity.hu/munkat-keres-szolga...ro-csapat.html