A VoxPay fizetési rendszereket üzemeltető Voxinfo Kft-hez projekt jellegű munkákhoz keresünk megbízható PHP programozót, fejlesztő céget.


Projektek
- egyedi PHP oldalakba fizetési rendszer beillesztés dokumentáció alapján (a VoxPay ügyfeleinek, közvetlen ügyfélkapcsolattal)
- CMS/Webshop rendszerekhez fizetési modul fejlesztés (WPecommerce, Magento, Joomla+Virtuemart, esetleg osCommerce) és folyamatos frissítés
- VoxPay dokumentációk, fizetési rendszerek, kezelési útmutatók tesztelése (a beépítéssel, modul fejlesztéssel egy lépésben elvégezhető, de külön is lesz rá szükség)


Elvárások
- web-service ismeret
- megbízhatóság, elérhetőség
- megfelelő referenciák


A cél a hosszútávú együttműködés. A fizetési rendszerek folyamatosan kapnak új funkciókat, ezért a modulokat is időről időre frissíteni kell, ezzel a dokumentációkat is értelmezni, és kritizálni. Ezen kívül nagyságrendileg havi 1-4db egyedi beépítési projekt várható, mely során a VoxPay a programozót ajánlja a leendő partnerének, mint a fizetési rendszert jól ismerő, beépítésben tapasztalattal rendelkező szakértőt. A rendszerek megismerése után saját kódok legyártását követően ezek a projektek nagyon gyorsan elvégezhetők, relatív jól fizetőek.


Jelentkezés:
- referenciákkal
- programozási ismeretek rövid leírásával
- felmerült kérdésekkel
a tavaszi(kukac)voxinfo.hu email címen Tavaszi Lászlónál.