Üdvözöllek fórumozó!

Köszönöm hogy elolvasod, és szánsz a témámra pár percet!
Elsősorban link építő kollégára, netán kolleginára lenne szükségem.

Jelenleg 3 weboldal építése van folyamatban, de további 3 várható a közeljövőben.
Szeretnék egy olyan embert találni aki segítene ezeknek a weboldalaknak a beindításában, elsősorban link építéssel, de nyitott vagyok minden jó ötletre!

Egy website azonnali kezdéssel, a másik 2 site max 2 héten belüli kezdéssel...további három esetében még nem látok pontosabb dátumot, de ha jó viszonyt építünk ki, nem fogok más link építőt keresni.

Mivel erőteljesen teljesítményorientált a gondolkodásmódom, így a link építés jutalmazása is teljesítmény arányosan történne.
Ha erős, és minőségi linkeket tudsz építeni, erős és minőségi jutalmazásra számíthatsz, de a website-ok által generált forgalomból való részesedéstől sem riadok vissza. Szerintem mindenki egyet tud érteni azzal, hogy hosszabb távon ez sokkal eredményesebb, mint egy fixen megalkudott egyszeri díj a munkáért.

A személyes találkozó sajnos erőteljes feltétel, mivel ott kerülnének bemutatásra a site-ok, a munka mikéntje, és hogyanja, továbbá a jutalmazás megbeszélése. Úgy gondolom, mivel hosszabb távú lesz az üzleti kapcsolat a leendő link építő kollégával, továbbá pénzről van szó, ezért neki is elemi érdeke, hogy pontosan tudja, és lássa mi, hogyan, mikor fog történni.

Budapesten tartózkodom, tehát elsősorban innen várom a jelentkezést. De ha úgy dönt valaki, hogy akár Győrből hajlandó eljönni egy találkozóra, amire természetesen nincs garancia, hogy azonnal eredményes lesz, ez már nem rajtam múlik.

Nem cél, hogy több száz link kerüljön megépítésre, inkább legyen csak az 1/4-ede, de azok magas PageRankú siteokról kellene hogy mutassanak jelenlegi terveim szerint.
Mivel PageRank mániás lettem, ezért kérlek azt is írd meg nagyjából, hogy...
-milyen pr értékű oldalakra tudnál linket építeni, és hány darabot
-összességében hány darab link építését végeznéd el
-milyen jutalmazást szeretnél: forint/link.
-mikor tudnád elkezdeni a munkát
-ha nem okoz számodra gondot, akkor egy email címet, telefonszámot, a gyorsabb kommunikáció érdekében.

Meggyőzhető vagyok a nullás pagerank jóságáról is, ha észérvek szólnak mellette, de jelenleg a 4 vagy az fölöttiben hiszek.
Tehát "hit téríthető" vagyok mind a link építéssel, mind a SEO-val kapcsolatban

Itt a fórumon keresztül, privát üzenetben tökéletes lesz az első megkeresésed, aztán majd bonyolítjuk tovább, ha mindketten jónak látjuk.
Ha számlaképes lennél, nagyon örülnék, de ha nem, hát nem, attól még várom a jelentkezését mindenkinek, akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését.

Köszönöm a figyelmet, és várom a jelentkezésed, ha magadra ismertél a téma olvasása közben