Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Linképítés

  1. #1
    Törzsvendég grgmolnar logója
    Csatlakozott
    12-01-19
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    107
    Begyűjtött 6 köszönetet
    5 hozzászólásával

    Alapbeállítás Linképítés

    Sziasztok!
    Nem szoktam linképítés közvetítéssel foglalkozni, így ezen a téren tájékozatlan vagyok. Röviden összefoglalva: a honlapomon található ingyenes felmérési ajánlaton keresztül megkerestek egy román nyelvű honlappal. Szegényes nyelvtudásommal megcsináltam egy rövid értékelést, amit elküldtem az illetőnek, jelezve, hogy linképítéshez nem elegendő a nyelvtudásom, viszont érdeklődése esetén tudok megbízható seósokat ajánlani román nyelvterületről is. (Természetesen az itteni kollégákra gondoltam)

    Idemásolom a válaszát, melyben érdeklődését fejezi ki:
    Szia!

    "Nagyon köszönöm, hogy ránéztél annak ellenére az oldalra, hogy nem tudod vállalni a munkát. Olyan linképítőt keresek, aki valóban minőségi munkát fog készíteni. Inkább legyen drágább, de legyen jól megcsinálva. Az on page seo-t egy pécsi tanácsadó segítségével csináltam meg. Nem tökéletes még, de nagyot lépett előre az oldal az elmúlt 3 hét alatt ennek köszönhetően. A linképítést is megtanultam, de én sem ismerem teljesen a román viszonyokat, ezért az első linképítést helyi szakemberre szeretném bízni. Nagyon megköszönném, ha ajánlanál valakit erre a munkára."

    Az értékelésemben is jeleztem, amit a válaszában elfogad, mi szerint egy on site seoval egybekötött linképítésről lenne szó.
    Hazudnék, ha azt mondanám, hogy beleszakadtam mire megcsináltam az "elemzést", ettől függetlenül nem zárkóznék el tőle, hogy minimális közvetítési díjra tegyek szert, ezért privátban várom azok ajánlatát és véleményét, akik egy ilyen jellegű munkát el tudnak vállalni. Az oldalt (webáruház) elnézve, magyar viszonylatban minimum 100rugós első lépcsős projektről van szó.

    Általánosságban 10ezer "jutalékra" gondoltam, melynek részletei (fizetés módja, menete stb) a jelentkezőtől függően változhatnak (vannak itt, akiket ismerek és sokat segítettek, esetükben természetesen más az én elbírálásom is)



  2. #2
    Törzsvendég grgmolnar logója
    Csatlakozott
    12-01-19
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    107
    Begyűjtött 6 köszönetet
    5 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Linképítés

    Le lehet zárni a topikot, mert megvan a jelentkező a melóra.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •