Feladat:
greateducation . co . uk oldalhoz hasonló weboldal elkészítése ugyanazon funkciókkal; hasonló, de nem ugyanolyan kinézettel. PHP kóddal vagy joomla komponensekkel, lényeg, hogy az oldal stabil és gyors legyen.

Négy felhasználói csoportra lesz szükségünk, akiknek külön jogosultságaik lesznek és ehhez külön profilt és menu rendszert is ki kellene alakítani.

Sablon: van, abba kellene beintegrálni a
Pluginek: a programozó feladata beszerezni, leprogramozni
Fontos, SHF404 keresőbarát plugin használata.
Domain: van
Tárhely: van

Árajánlatot kérnék és vállalt határidőt.
Előleghez, kifizetéshez escrow szolgáltatást kívánok használni.
Lasd: okpay . com / hu / services / escrow.html

Ha jól tudunk együttműködni, akkor hosszútávú együttműködés lenne a cél. A fenti weboldal elkészültekor szükségem lesz még fórumra, blog oldalakra (árajánlatot előre ezekre is elfogadok határidő megjelölésével).

Foglalkozom joomla oldalakkal, de ilyen szinten nem tudok programozni. A projekt befejezésekor a programozó feladata lesz a domain-re telepítés, és beállítás.

Elvárások:
A jelentkezőnek legyen tapasztalata, legyen viszonylag gyors, de ugyanakkor csak minőségi munkát adjon ki a kezéből. Minimum 3 referenciát mutasson fel (weboldal + kontaktok).

A munkára vállaljon valamennyi garanciát és ha van kérdés, javítanivaló, akkor max. 24 órán belül kapjak választ! Hétvége kivételével.

Ha a fent említett weboldal elkészítése nem jelentene Neked problémát és kódolásban is jó vagy – tehát joomla esetében komponensek kódjába bele tudsz nyúlni magabiztosan és azt igényre alakítani, akkor várom jelentkezésed.