Most fejeztünk be két webshop-projektet, véletlenül pont mind a kettő divathoz kötődött. Termékleírásokat készítettünk. Az egyikben sminkek (angol forrásból), a másikban ruházati termékek leírását (német forrásból) végeztük. A tapasztalatunk olyan kedvező volt, hogy mostantól nagy mennyiségben kínálunk szövegírást webshopok számára, szinte bármilyen témában. Véletlenül olyan piaci szegmenst találtunk, amelyben nagyon jól is érezzük magunkat.

Amit kínálunk:
- jó minőségű, egyedi szöveg megírása, akár kulcsszavak felhasználásával
- érdekes és hasznos tippek belefűzését, pl. stílustanácsok, sminkelési tanácsok, felhasználási módok, stb., a webáruház stílusához igazítva
- hosszú távú együttműködést, akár rendszeresen is rendelkezésre állunk, és nem tűnünk el, a határidőket tartjuk (2015 óta vagyunk a piacon)
- alanyi adómentes számlát, ÁFA nélkül
- akár angol forrásokat is fel tudunk használni
- a tartalom feltöltésében is tudunk segíteni, ha kapunk hozzáférést a webáruházhoz, a szöveg formázása, képek beszúrása is megoldható
- linkek kialakítása vagy bármi egyéb kérés szintén megoldható

Ár: most bevezető, 1 Ft/karakter áron, alanyi adómentes számlával, ÁFA nem kerül felszámolásra

Az érdeklődők az infomernok@gmail.com címen vagy privát üzenetben érnek el a fórum üzenetküldő rendszerén keresztül.

A magyar mellett angol, román és szerb nyelven is tudunk dolgozni. Anyanyelvi íróink vannak az Egyesült Királyságból, Romániából és Szerbiából. A nem magyar nyelvű írás minden esetben egyedi árazással fut.