Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: 3D modellezés és videók gyártása

  1. #1
    Képszerkesztő Csurga logója
    Csatlakozott
    10-10-17
    Hely
    Hmvhely
    Hozzászólás
    1.101
    Begyűjtött 317 köszönetet
    206 hozzászólásával

    Villanykörte 3D modellezés és videók gyártása

    Sziasztok!

    Úgy alakult, hogy egy nagyon kedves kollégát "fújt" mellém a szél, akivel mostantól bontogatjuk a szárnyainkat a 3D-s világban is (az eddig megszokott digitális grafikák mellett). Sok dolgot meg tudunk valósítani, viszont nem rendelkezünk kellő mennyiségű referenciával az egyes témakörökben. Ha valaki éppen az alább felsorolt szolgáltatások vásárlásán gondolkozik, kérem kérjen egy árajánlatot tőlünk, mert mi jelenleg jóval a piaci ár alatt vállalnánk el a munkákat (természetesen azzal a feltétellel, hogy majd egyszer referenciaként megjelenítjük valamelyik szolgáltatás oldalunkon). Fontos, hogy még nem tudunk (és a későbbiekben sem szeretnénk) ipari jellegűvé tenni a szolgáltatásokat, mivel ez egy kreatív munka. Ezért ha szoros a határidő, mindenképp szólj előtte, hogy egyáltalán be tudjuk-e vállalni az adott projektet.

    A munkákat egyébként utólag kell csak kifizetni, ha már mindenki elégedett és számla is jár hozzájuk természetesen. Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni, egyébként a visszajelzéseket ebben a topikban is várjuk majd.

    A szolgáltatások:
    - mappa tervezés, kivitelezés (egyedi formát, méretet is akár) látványtervekkel
    - molinók, zászlók, roll-upok, megállító táblák tervezése (3D-s látványtervekkel is)
    - kiállítási standok, kínálópultok, termékpolcok, mappatartó állványok tervezése (Ezekhez ahová szükséges 3D-s látványterv modellezése)
    - gépjármű dizájn tervezése személy, kis-haszon, teherkocsira, buszra, pótkocsi ponyvára (fóliázáshoz, feliratozáshoz tervek készítése, kimondottan az érintett kocsira vonatkozó látványtervekkel együtt /fotó alapján/ )
    - plasztikus dizájn elemek tervezése (üzletek homlokzatára akár betű, szöveg, vagy forma, grafika)
    - egyszerűbb cégtáblák, kirakat táblák tervezése (plusz felmérés után akár 3D-s látványtervek készítése)
    - animációk készítése, zenével, effektekkel, narrátorral (video intro-k, céges bemutatók, termék ismertetők, animált logók, slideshow-k, weboldal prezentációk).
    - video vágás, DVD készítés (pl. családi videok-ból egy pofás menüvel ellátott DVD készítése, az anyagok vágása, hogy pl csak az kerüljön a korongra, ami kell, stb.)
    - fotókból DVD-ben lejátszható slideshow készítése akár animált átvezetésekkel is
    - webspotok készítése, profi módon, egyenlőre a szinkront nem tudnánk megoldani csak a képes anyagot (termékek esetén bluebox megoldható)

    Ha valakinek hasonló, de konkrétan nem említett szolgáltatásra lenne szüksége, akkor kérem írjon ránk azért egy e-mailt. Árakra nem tudok mit írni, mivel teljesen egyedi munkákról van szó, de töredéke lesz egy vizuális stúdió árajánlatának.

    UI (a lényeget kihagytam), KAPCSOLAT:

    privátban, vagy topikban is lehet kérdezni!
    mail: csurga(@)kepszerkesztes.com
    web: csurga.hu


    Utoljára módosítva: Csurga által : 2013-09-21 09:58 Oka: kapcsolat hiányzott
    "Galaktikus logók, arculat, weboldalak a KKV-számára!"
    stargeckos.com

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •