A pingvin update óta egyre kevéssé (vagy semennyire) nem működik a klasszikus "linképítés", ezért egyre inkább a minőségi linkek felé terelődik a hangsúlyt. Minőségi linkeket kiépíteni már jóval nehezebb feladat, hiszen immáron nem egy kulimunkáról van szó, amivel jószerivel csak az internetet mérgezzük.

Prémuim linképítési szolgáltatásaink során valóban releváns, látogatott és erős seo metrikákkal bíró oldalakról építünk linkeket. (A fórumon ún. PR cikként elhíresült webszemét e 3 tulajdonság közül max. 1-2 -vel rendelkezik)
E linkek a pozitív seo hatás mellett akár már önmagában is látogatottságot fognak hozni a céloldalra, ráadásul a megjelenített cikket közösségi csatornákon is fogjuk népszerűsíteni és pár linkkel is megerősítjük majd.

A céloldalak felkutatása, kapcsolat kiépítése és egy színvonalas, valóban értéket hordozó cikk megírása jöval több időt és energiát igénylő feladat, mint ha csak egy sima katalógusba küldenénk valami szöveget. Ráadásul jó eséllyel az oldal tulaj is szeretne kapni valamit a jó tartalmon kívül. Ezért egy ilyen link elkészítését 5-25.000ft közt tudjuk vállalni.

Szolgáltatásunk egyenlőre kísérleti jellegű, így még nem alakult ki a leginkább működőképes konstrukció. Vedd fel velem a kapcsolatot (vagy privátba, vagy a bf@seo.hu címen) és alakítsunk ki egy olyan megállapodást, mely mindkét félnek megfelelő.