Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Fordítás anyanyelvi fordítókkal

 1. #1
  Bölcs S. Zoltán logója
  Csatlakozott
  10-12-04
  Hely
  Budapest, Hungary, Hungary
  Hozzászólás
  1.338
  Begyűjtött 623 köszönetet
  241 hozzászólásával

  Király Fordítás anyanyelvi fordítókkal

  Sziasztok!

  Bővítettük a portfóliónkat, így a csapatba került nyolc anyanyelvi fordító is. A fórumról sokan kértek már az újságíró csapatomtól szövegírási munkát, ezt megköszönve itt is külön kezelem az Entityről érkezett megrendeléseket, és jár az alap 15%-os fórumkedvezmény mindenkinek. Gondolom jó ötletnek tűnik néhány oldalt többnyelvűsíteni, hiszen a legtöbb tartalom bőven mehet például a cseh, francia vagy akár olasz és német piacra, ahol még az AdSense-bevételek is jobbak lehetnek.

  Ahogy tőlem megszokhattátok, nem megyek árversenybe, cserébe viszont reális értékéhez képest nagyon olcsón tudom adni a szolgáltatást, a minőségből nem adok le (ezért is anyanyelvi fordítókkal dolgozunk). Mindig a kkv-k tőkeszintjéhez igazítom a dolgokat, így jól jár a szolgáltató és a megrendelő is. Jelen pillanatban profi anyanyelvi fordítást hitelességi igazolással az alábbi nyelveken vállalunk: angol, német, orosz, francia, olasz, szlovák, cseh és román.

  Ezeknél oda-vissza mehet a buli vagy akár a két nyelv között is. Tehát gond nélkül megy az angol–magyar, magyar–angol, orosz–magyar, francia–szlovák stb. fordítás.

  A fordítás ára 1,2–1,4 Ft/karakter körül mozog, de például angolról magyarra olcsóbb. Egyedi árajánlatot kap mindenki. Érdeklődni privát üzenetben vagy akár e-mailben is lehet. Az oldalunk: Kreatív Fordítás ? angol, német, orosz, olasz, francia, cseh, szlovák, román 2. #2
  Bölcs tibi1987 logója
  Csatlakozott
  09-06-08
  Hely
  Aba
  Hozzászólás
  1.113
  Begyűjtött 17 köszönetet
  7 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Fordítás anyanyelvi fordítókkal

  A szakdolgozatom angol részének a megírásakor találtam erre a topicra és fel is vettem Zolival a kapcsolatot. Zoli készségesen válaszolt a felkérésemre és villám munkát is idő előtt el tudta végezni kifogástalan minőségben szombat délután.
  csak ajánlani tudom a munkáját és bátran merem használni hivatalos környezetben is a fordításátA téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •