Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Büntetések és (átmeneti) kitiltások

 1. #1
  Bölcs Harder logója
  Csatlakozott
  07-05-05
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.873
  Begyűjtött 168 köszönetet
  109 hozzászólásával

  Alapbeállítás Büntetések és (átmeneti) kitiltások

  A topicba azok az átmeneti vagy végleges kitiltások fognak kerülni, melyek 1-1 tagot érintenek (minden egyes spammer nyilván nem fog ide kerülni).

  A célja a témának az, hogy elkerüljük a találgatásokat, a felesleges topicnyitásokat, hogy más is lássa, ki miért kapott büntetést és remélhetőleg ezek száma a jövőben csökkenjen. Közhely, de okos ember ugye más kárából tanul ...

  WSzP
  2 hetes kitiltást és az aláírás linkjei törlését kapta a szabályok megszegése (kijátszása) miatt. A fórumon megvan, hogy hány aláíráslinket lehet elhelyezni a hozzászólásoknál. Ezt kijátszva egy 4. backlinket is elhelyezett úgy, hogy a blog RSS-ként behúzott XML-t módosította és a blog utolsó bejegyzése után (fölé) feltételezem manuálisan beillesztett egy a szabványnak megfelelő részletet, mely a flash-es honlapra mutatott.
  Így a fórummotor elfogadta az rss-t, de valójában egy fix backlinket generált egy az rss-től független honlapnak.

  A blogon ennek a linknek semmi nyoma nem volt, bejegyzésként nem szerepelt. Egyértelműen csak az xml-ben szerepelt és azt a célt szolgálta, hogy a RSS-t kihasználva egy a blogtól független lapot backlinkeljen.

  Úgy gondolom, hogy bár a szabályzatban nem szerepelt olyan kitétel, hogy nem lehet hackelni a saját xml-emet, ez mégis a fórum és az adminok/moderátorok kijátszása, hülyére vétele.

  Ezért kapta a büntetést.

  A kérésem, hogy ha esetleg valaki a példáján felbuzdulva késztetést érzett, hogy hasonlóan járjon el, nagyon gyorsan szüntesse meg ez a "trükköt", mert a következő embernek már 1 hónapot fogok adni.

  Ui.: a téma zárolt, mert nem vitatopicot kívánok ezzel nyitni. 1 büntetés / 1 bejegyzés lesz. A cél a tájékoztatás. Ha valakinek gondja van vele, írjon privátot vagy mailt, de más topicot reklamáció gyanánt ne nyisson.


  Utoljára módosítva: Harder által : 2010-10-13 14:56

 2. #2
  scs
  Vendég

  Alapbeállítás re: Büntetések és (átmeneti) kitiltások

  S. Zoltán és Imot felhasználók 2 napos ban-t kaptak.
  Indoklás: személyeskedés és provokatív hozzászólások folytatása a felszólítás ellenére.

  /Nem szoktam ilyen infót írni, de talán néhányaknak zavaros lehet az, hogy sok hsz közben törlésre került, így nincs látható előzménye a dolognak./

  (Hogy miért kell ennyire hajba kapni pár Ft és némi vélt sérelem miatt? ... A tesztoszteron. Az az oka mindennek!) 3. #3
  Rubyist Geri logója
  Csatlakozott
  07-12-15
  Hely
  \x90
  Hozzászólás
  5.607
  Begyűjtött 1.334 köszönetet
  829 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Büntetések és (átmeneti) kitiltások

  Mivel moderatort nem lehet kitiltani, de tobben is jeleztetek, hogy megerdemelnek egy kitiltast, igy 30 napig nem fogom latogatni a forumot.A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •