Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (24) összesen

Téma: Eltűnt topik

  1. #11
    Bölcs esotanc logója
    Csatlakozott
    11-02-08
    Hely
    Törökszentmiklós
    Hozzászólás
    2.000
    Begyűjtött 1.245 köszönetet
    640 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Idézet Freedom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pedig az is egy (politikai) vélemény, hogy nem lehet...

    Csak van aki így, van aki úgy tudja kinyilvánítani.
    Szerintem ezt így ne csináljuk. Pont azt támasztja alá, amit Zoli is írt. Én is szívesen olvasnám a topikot, de megértem Zoli indokait is.



  2. The Following 2 Users Say Thank You to esotanc For This Useful Post:

    Akka (2014-10-27), Freedom (2014-10-27)

  3. #12
    Bölcs Vittore1982 logója
    Csatlakozott
    10-06-07
    Hozzászólás
    2.873
    Begyűjtött 1.411 köszönetet
    960 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Én nem értem meg Zoli indokait, mindig is utáltam mindenféle korlátozást. A munkahelyemen is ****ok voltak, nem fizettek rendesen, mindenért minket baszogattak, trükköztek a bejelentéssel, megalakultak/átalakultak, erre egyik nap bementem, mondtam, hogy 20 perc múlva a kezemben akarom látni a kilépő papíromat a saját érdekükben, aztán úgy eljöttem, hogy hátra sem néztem. És most a havi keresetem 4x-ese az akkorinak.

    Ez meg ráadásul az internet. Ha kiírom ide Gipsz Jakab nevét és az adminok, tulaj törli, az sem oké, de megértem, hogy nem akar pert a nyakába. Ez tiszta sor. De szerintem nem kell megmondani huszon, harminc, negyven éves embereknek, hogy mit mondjanak, vagy mit ne mondjanak. Ameddig nem megy vérre, addig szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét, a való életben az egyik programozónk ősfideszes, én politikusgyűlölő vagyok, van aki elempés, másik elméleti kommunista, ebből max. annyi jön le, hogy néha átdobunk egymásnak egy emailt, vagy mémet, amiben a másik pártpreferenciáját fikázzuk.

    És kérlek ne gyertek azzal az indokkal, hogy ez a fórum Bagizoli tulajdona, és azt csinál, amit akar. Ez igaz, de ez óvodai szint. Ha ő fizeti a tárhelyet, domaint, akkor rakjon ki reklámot, írjon elő kötelező tagságot, bármi, ez megint csak mind oké. De miért kéne politikamentessé tenni az egész fórumot? Mert ő így látja jónak? Az a magánvéleménye, de ettől még miért kéne mindenkinek politikamentesnek lennie? Ne játsszuk már el, hogy mindent, mindenhol szabályozni kell. Ha valaki nem akar politizálni, az ne tegye. Ha valaki akar, az tegye. Aki anyázik és trollkodik, azt rövid úton figyelmeztetik, majd kiteszik. De attól a másik 30 miért ne mondhatná el a véleményét?

    A Wikipédiába is sok száz cikket feltettem 2005 óta, még többet szerkesztettem. Tök jó volt, élveztem, aztán pár év után jött néhány új arc, mindenféle hülye irányelvekkel, meg szabályokkal, amivel sikerült elérni, hogy a régi szerkesztők egy része elhúzzon és hagyja jogászkodni azokat, akik száz órákat képesek voltak vitatkozni azon, hogy Kis Miska híres volt-e, vagy nem.



  4. #13
    Bölcs Vittore1982 logója
    Csatlakozott
    10-06-07
    Hozzászólás
    2.873
    Begyűjtött 1.411 köszönetet
    960 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Visszaolvasva az előzőt remélem másnak is lejön, hogy Bagizolival, mint adminnal/tulajjal nincs bajom, csak más a véleményem. Többet között azért vagyunk emberek, mert tudunk egyénileg gondolkodni, érvelni, azt sem szeretném, ha senkinek sem különbözne a véleménye az enyémtől, eléggé egy unalmas világ lenne az.



  5. #14
    Tag password logója
    Csatlakozott
    08-06-19
    Hozzászólás
    78
    Begyűjtött 16 köszönetet
    11 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    A tüntetés elbukott, a topic is bukik?
    Kár érte.



  6. #15
    scs
    Vendég

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Idézet Vittore1982 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De miért kéne politikamentessé tenni az egész fórumot? Mert ő így látja jónak? Az a magánvéleménye, de ettől még miért kéne mindenkinek politikamentesnek lennie?
    Az adott topikba én is írtam, és a magam részéről én sem tartottam feltétlen szükségesnek a bezárását, mivel kapcsolódott a fórum témájához.
    Ugyanakkor azt is tudni érdemes, hogy a fórum működtetését Zoliék igen jól csinálják és csinálták eddig is. Nem tartom valószínűnek, hogy azért zárta most be a topikot, mert önös érdeke avagy a magánvéleménye ezt kívánta. Sokkal inkább úgy gondolom, hogy a fórum hosszú távú érdekében és az esetleges összetűzések megelőzése érdekében tette ezt. Mint ahogy korábban is hoztak már olyan döntéseket, amelyekkel nem mindenki értett egyet. De bármit is tettek az elmúlt évek alatt, az idő eddig mindig őket igazolta - a fórum ma is kiválóan működik, betölti azt a feladatot, amire hivatott.
    Szerintem érdemes most is megbízni az értékítéletében.



  7. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Freedom (2014-10-27)

  8. #16
    'Say Hello To My Little Friend'
    Csatlakozott
    10-04-13
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.784
    Begyűjtött 863 köszönetet
    659 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Idézet Vittore1982 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ÉDe szerintem nem kell megmondani huszon, harminc, negyven éves embereknek, hogy mit mondjanak, vagy mit ne mondjanak. Ameddig nem megy vérre, addig szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét, a való életben az egyik programozónk ősfideszes, én politikusgyűlölő vagyok, van aki elempés, másik elméleti kommunista, ebből max. annyi jön le, hogy néha átdobunk egymásnak egy emailt, vagy mémet, amiben a másik pártpreferenciáját fikázzuk.
    Megint előjött a "mindenkinek joga van elmondani a véleményét" bullshit. Ezen a fórumon ahhoz van jogod, amit az üzemeltetők mondanak. Ahogy a Te oldaladon is ahhoz van joga mindenkinek, amit Te rögzítesz a szabályokban. Mostanában nagyon el vannak tévedve az emberek, hogy szerintük mindenhol mindent megtehetnek, amíg törvénybe nem ütközik. Nem, nem és nem. A regisztrációval elfogadtál egy szabályzatot. Ahhoz van jogod, ami a szabályzatban nincs tiltva.

    Ezt mind attól függetlenül írom, hogy én is sajnálom a topic törlését, szóval nem amellett érvelek, hogy miért kellett vagy nem kellett törölni, sem azt, hogy jó-e a szabályzat ilyen tekintetben. De ez a mindenkinek mindenhol mindenhez joga van duma már túl sok helyen előjön, és nagyon nem igaz. Szerintem.



  9. The Following 2 Users Say Thank You to Emphus For This Useful Post:

    djarni (2014-10-28), T.Gergely (2014-10-28)

  10. #17
    Rubyist Geri logója
    Csatlakozott
    07-12-15
    Hely
    \x90
    Hozzászólás
    5.744
    Begyűjtött 1.428 köszönetet
    892 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Idézet Vittore1982 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És kérlek ne gyertek azzal az indokkal, hogy ez a fórum Bagizoli tulajdona, és azt csinál, amit akar.
    Ezek szerint ha en holnap odamegyek a hazadhoz, es odasz@rok a teraszra, az rendben van? Szerintem meg pont hogy a forum tulaja ha akarja, akkor holnap bezarja az egeszet. Lehet velemenyt formalni egy sajat blogon, vagy olyan forumon ahol az uzemelteto ezt megengedi. Itt a politikai temak nem megengedettek, ennyi.


    If debugging is the process of removing software bugs, then programming must be the process of putting them in.
    Ruby blog
    Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
    Respect all, fear none

  11. The Following 7 Users Say Thank You to Geri For This Useful Post:

    Csurga (2014-10-28), djarni (2014-10-28), Freedom (2014-10-28), Gregory Stone (2014-10-28), mli698 (2014-10-28), Plk (2014-10-28), T.Gergely (2014-10-28)

  12. #18
    Plk
    Plk nem elérhető
    kakaó Plk logója
    Csatlakozott
    10-05-07
    Hely
    Farkashegy
    Hozzászólás
    295
    Begyűjtött 61 köszönetet
    42 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Talán kéne SEO fórum szakszervezet. Minden törölt topic helyett kettő újat! Továbbiakban kérjük a fókák etetését egy órával előrébb hozni.


    Utoljára módosítva: Plk által : 2014-10-28 05:04

  13. #19
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-28
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 529 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Minden fórumtársnak saját törölhetetlen topikot! Állami támogatást kapnak a weboldalkészítők és link építők.

    Egyébként tényleg kár a topikért,de szíve joga eldönteni a fórum tulajnak hogy bezárta. Egy platformot biztosított szakmai beszélgetésekre ahol szerintem már mindenki sokat tanult, sőt sokan itt indították be vállalkozásukat. A moderáció is rendben van, elkel fogadni hogy van egy szabályzat amit bekel tartani. Ha egy hotelbe is mész a házirendet akkor is bekel tartani.

    A téma meg érintet minket de megoldásokat lett volna érdemes elmondani mert amit a hírekben hallunk azt eltudjuk olvasni máshol. Jobban örülnék egy topiknak ahol ha komolyan érint ez minket akkor azokra ötletek és javaslatok. Gondolok itt tárhelyszolgáltatókra is.



  14. #20
    Új tag
    Csatlakozott
    16-04-14
    Hozzászólás
    12
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Eltűnt topik

    Nem nyitok a problémámnak új topikot, mert tartok tőle, hogy azt is törölnék
    Nyitottam egy topikot még júniusban, egy Facebook oldalt hirdettem. Talán tegnap újra írtam bele, mert ismét van egy eladó oldalam. Mivel régebbi hsz-t szerkeszteni nem lehet, így ma reggel új hozzászólásban még hozzáfűztem, hogy milyen árat kérek érte. Na ez súlyos vétségnek bizonyulhatott, mert a topik el is tűnt azóta. Fogalmam sincs, hogy milyen vétséget követtem el, látva a többi FB oldal adok-veszek témát, de naivan annyit kérek szépen, egy admin idézze már be a szabályzatnak azt a részét, amit megsértettem. (Tudom, olvassam át figyelmesen és rájövök - vagy nem)
    Most nyitok egy új topikot a hirdetésnek, aztán imára kulcsolom a kezem, hogy ezzel ne sértsek meg semmilyen szabályt.



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •