Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 14 (14) összesen

Téma: Nem lehet fórum nooboknak állás ajánlatot/kínálatot feltölteniük?

 1. #11
  Bölcs djarni logója
  Csatlakozott
  08-05-08
  Hely
  Székesfehérvár
  Hozzászólás
  5.185
  Begyűjtött 561 köszönetet
  430 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Nem lehet fórum nooboknak állás ajánlatot/kínálatot feltölteniük?

  Ha ezt megteszed, én máris adok egy kövér hírnevet, hogy ezzel is több lehetőséged legyen a fórumon.

  Itt adok - kapok játék megy, aki tud önzetlenül adni, az valamikor visszakapja itt valamilyen formában. Tehát a hozzáállás az adok legyen. Persze azon túl, hogy beszélgetsz, érdeklődsz, kérdéseket teszel fel, illetve véleményeket írsz.

  Üdv.: Arni 2. #12
  Bölcs yatoo logója
  Csatlakozott
  09-02-18
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.842
  Begyűjtött 522 köszönetet
  300 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Nem lehet fórum nooboknak állás ajánlatot/kínálatot feltölteniük?

  Természetesen ehhez én is csatlakozok! Már megint csak amásodik vagyok az Arni után!! 3. #13
  Adminisztrátor BagiZoli logója
  Csatlakozott
  07-04-26
  Hely
  8200, Királynék városa
  Hozzászólás
  3.856
  Begyűjtött 320 köszönetet
  154 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Nem lehet fórum nooboknak állás ajánlatot/kínálatot feltölteniük?

  Szia Riddl!
  Kiemeltük a figyelmeztetést piros színnel, illetve el lett rejtve a téma indítási lehetőség jogosulatlan tagcsoportba tartozó felhasználóknak. Természetesen amint az előfeltételek meglesznek a fórum engedékenyebb lesz.

  @Gregory Stone Fyi a trollkodás azért nem itt kezdődik. 4. #14
  Riddl
  Vendég

  Alapbeállítás re: Nem lehet fórum nooboknak állás ajánlatot/kínálatot feltölteniük?

  Köszönöm BagiZoli az említett módosításokat! Remélem, hasznára válnak majd más hozzám hasonló nooboknak is.

  Tegnap este átnéztem a fórumot, de postolni már nem volt erőm. Az azért látszik, hogy ha az ember már tudja hol van a korlátozást jelző figyelmeztetés, akkor gyorsan megtalálja. Hasonlóan, mikor egy tapasztalt programozó néz egy forráskódot, meg amikor egy kezdő. Tehát arra érdemes lenne felhívni a regisztráló újoncok figyelmét, hogy a témáknak vannak leírásai, és nem csak jelentéktelen információkat tartalmaznak. Ez evidensnek tűnhet, de higgyétek el, nekem is vidáman átsiklott a szemem az összes leírás felett, bár ez köszönhető az internetezéssel eltöltött hosszú éveknek, mivel egy idő után minden internet felhasználó elkezdi szelektálni az információkat. Például ha meglátja egy tapasztalt internet felhasználó a Programozás témát, akkor már szinte alapból beugranak neki azok a fejlesztőnyelvek, amelyek a leírásban szerepelnek, akár egészen konkrétan is, hiszen egy webmester fórumon vagyunk. De hasonló lehet a Honlap kritika is, ahol teljesen nyilvánvaló, hogy azért van ott, hogy a webmesterek bemutassák alkotásaikat, ezért figyelmen kívül hagyhatják a leírást. Ezt az utóbbi példát nem véletlenül említem, ugyanis itt is, mint sok más leírásban megtalálható, hogy 10 hozzászólás szükséges a fórum ezen részének használatához. A fenti okfejtés miatt, azt gondolom, egy valamennyire tapasztalt fórum-, de itt még noob felhasználó ezen simán átsiklik, bár konkrétan ez nem fog problémát okozni, mivel ezzel kapcsolatban egyértelműen fogalmaz a szabályzat a linkelésekre vonatkozóan. Úgy értem nem valószínű hogy próbálkoznak a linkeléshez szükséges feltételek megszerzése előtt, bár kitudja.

  Tehát további javaslataim azok lennének, hogy egyrészt ezek is lehetnének legalább kiemeltek, vastag betűvel szedve. De tekintettel arra, hogy ez időigényes lehet egy admin számára, talán az is kielégítő lenne, ha a következő sorokkal kiegészülne a szabályzat, akár közvetlenül az első pont "Linkelés, aláíráslink" felsorolás elemét követően.

  -Fórum használati feltételek figyelmen kívül hagyása
  A fórum egyes részeinek használata különleges feltételekhez kötött. A regisztráción túlmutató feltételek a fontosabb fórumok megfelelő használatát biztosítják, az esetleges visszaélések elkerülése és a felesleges hozzászólások mennyiségének korlátozása érdekében. Kérünk, figyeld a fórumok leírását, melyek a fórum téma megjelölésén túl a használatukra vonatkozó feltételeket is tartalmazzák.

  Kiemelt feltételek általában a linkeléssel kapcsolatos (pl.: Honlap kritika, Honlapod hirdetése), illetve gazdasági vonatkozású (pl.: Honlap piac, Domain piac) fórumoknál és alfórumoknál szerepelhetnek, de ettől függetlenül célszerű minden leírást figyelmesen elolvasni a bejegyzés elküldése előtt.

  Minimális büntetési tétel: FigyelmeztetésOldal: 2 / 2 ElsőElső 12

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •