Tegnap delelott Gregory Stone nyitott egy topicot aminek a tartalma surolja a buncselekmeny elkoveteset. Ezert toroltem, viszont mivel idom nem volt igy nem irtam neki provat uzenetet a dologrol. Nehanyan akik valoszinuleg a torlesrol nem tudnak nehezmenyeztek amikor este ujra megnyilt a topic:

Idézet Marchello eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A ilyen jellegű témákat csírájában kellene törölni, mert hiába zárják le, lesz olyan aki elmegy és megveszi ezt a listát.
Ilyen esetben azert ranyomhatna valaki a jelentes gomra, mert erdekes modon, egyetlen forumozo sem vette ra a faradsagot.

Idézet S. Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Érdekes, többször megfigyeltem, hogy valaki sír a piros pötyije miatt, és bezöldül. Van itt néhány irgalmas szamaritánus, aki kegyelemként osztogatja a hírnévpontokat?
Ezutan meg volt olyan aki pedig azt irta a fenti hozzaszoalsra, hogy a moderatorok inkabb a temat torolnek, minthogy hirnevpontot adnak a temanyitonak. Ennek az embernek uzenem, hogy elegge el van tevedve, mert nem modi adta a hirnevpontot. (nem S. Zoltan volt az illeto, de az a hozzaszolas torlesre kerult ezert nem ideznem).

Gregory Stone is kifakadt, hogy ot mindig csak letamadjak itt, barmit csinal. Tole csak ennyit kerdeznek:
Azon nem gondolkoztal meg el, hogy lehet hogy nalad van a hiba? Mert az ilyen temak megnyitasanal nem tudom milyen reakciot varsz.

A tobbieknek:
  • a moderatorok nem lognak egesznap a forumon, ezert ha olyat lattok ami szerintetek nem idevalo, akkor nyomjatok a jelentes gombra.
  • ha valaki nyit egy temat, es az eltunik akkor NE NYISSA UJRA, mert nem veletlenul torlodott. Nekem nincs idom priviben magyarazni minden torlest, ezert legkozelebb olyen esetben figyelmeztetes nelkul 7 napos kitiltasban fogom jutalmazni az egyent.