Entity Webmester Fórum Szabályok

Fórum Szabályok

A regisztráció erre a fórumra ingyenes! Megkérjük, hogy az alábbiakban részletezett szabályoknak és irányelveknek engedelmeskedjen. Ha egyetért a feltételekkel, akkor jelölje ki az 'Egyetértek' négyzetet alul és kattintson rá a 'Regisztráció' gombra. Ha mégsem szeretne regisztrálni, akkor kattintson ide hogy visszatérjen a fórum kezdőoldalára.

Annak ellenére hogy a Entity Webmester Fórum adminisztrátorai és moderátorai mindent megtesznek, hogy kifogásolható üzenetek ne jelenjenek meg, minden üzenet felügyelete lehetetlen. Az összes üzenet tartalmáért annak szerzője felelős, és sem a Entity Webmester Fórum, sem a vBulletin Solutions, Inc. (vBulletin fejlesztői) nem vonhatóak felelősségre bármely üzenet tartalmáért.

Ezen szabályok egyetértésével szavatolja hogy nem fog olyan üzeneteket küldeni, amelyek obszcének, vulgárisak, szexuális jellegűek, gyűlölködőek, fenyegetőek, vagy bármi módon törvénybe ütközőek.

A Entity Webmester Fórum tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot, hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak, vagy lezárjanak mindenfajta indoklás nélkül.

Amennyiben egy tag profilja kitiltásra, vagy törlésre kerül a korábbi hozzászólásairól a Entity Webmester Fórum tulajdonosai döntenek.

Ezen szabályok egyetértésével szavatolod hogy nem fogsz üzeneteket küldeni amelyek obszcének, vulgárisak, szexuális jellegűek, gyűlölködőek, fenyegetőek, vagy bármi módon törvénybe ütközőek. A tulajdonosai fenntartják maguknak a jogot hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak vagy lezárjanak mindenfajta indoklás nélkül.