Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 23 (23) összesen

Téma: Mail cimlista érdekelne

  1. #21
    Chrome Ball Netallica logója
    Csatlakozott
    07-10-10
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    1.503
    Begyűjtött 44 köszönetet
    21 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mail cimlista érdekelne

    Mielőtt bárki elkezdene ilyen címlistákra kéretlen leveleket küldeni (igen, nem spam, de attól még kéretlen levél) jól gondolja át, hogy mit nyerhet és mit veszthet vele. Több vállalkozót is ismerek aki félmillióstól több milliós bírságokat fizetett emiatt, ráadásul a cég megítélését gyakorlatilag egy kattintásra le lehet nullázni vele.

    Erről egy blogbejegyzés (nem tőlem) bővebben itt.



  2. #22
    Új tag címlista logója
    Csatlakozott
    13-06-12
    Hely
    Sopron
    Hozzászólás
    19
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Mail cimlista érdekelne

    Szia DTB, csak azért írok erre választ, mert a Googlinak köszönhetően biztosan mások is megtalálják a kérdésedet címlista ügyében kutatva. Vajon milyen hatása lehet annak ha vásárolsz egy címlistát? Vagy talán lett is hatása? Egy bizonyos, hogy sokan keverik össze a címlista vásárlást az címlista építéssel vagy egyenesen nem tudják, hogy mi a lényegi különbség. Címlista vásárlás az olcsó hús, rendszerint olyanok próbálnak meg ilyen igényeket kiszolgálni, akik robotokkal vagy egyéb kétes helyekről szereznek meg címeket. Ilyen adatbázisra veszélyes hírlevelet kiküldeni. Nem csak magadat, az induló céget járatod le, hanem jelentős 500.000 forintos büntetést is megnyerhetsz. Ráadásul ez hírlevelenként értendő! Veled előfordult már, hogy kéretlen hírlevelet kaptál? Mennyire örültél neki? Talán annyira nem... Tehát a konzekvencia... Érdemes rizikózni ilyen büntetéseket, stresszt, gyomorgörcsöt, imázs rombolást ilyen kétes címlistákkal? A kérdés valójában költői volt. Email címlista építés a megoldás!



  3. #23
    Új tag
    Csatlakozott
    13-06-27
    Hozzászólás
    2
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Mail cimlista érdekelne

    Nekem pont forditott a problemam... komoly postai cimlistaval rendelkezem, pl. 4500 nemet, svajci es osztrak golfjatekos postai es e-mail cime. De van megvan par hotel postai cimlistaja is... Szerintetek el lehet adni ezeket direkmarketing celokra?



Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •