Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 567
Eredmény: 61 - 69 (69) összesen

Téma: Onlinekatapult könyv 1 forintért

  1. #61
    Bölcs
    Csatlakozott
    12-08-31
    Hozzászólás
    1.032
    Begyűjtött 351 köszönetet
    239 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Alapvetően elérte a célját, bár némileg negatív reklámmal, hiszen páran azért csak megvették a könyvet innen a fórumról, mert nagyon kíváncsiak voltak Vélemény különben magáról a könyvről még született. Az lehet informatívabb lenne, mint ez a szópárbaj. Engem alapvetően a látogatottsági adatok nem győztek meg, illetve a youtube csatornán fellelhető eddigi videó tartalmak. És most nem biztonságtechnikai dolgokról írok, hanem egyszerűen nem látom hatékonynak és általuk megvalósítottnak azt, amiről próbálnak meggyőzni.

    Ha pedig itt egy olyan csodamódszerről van szó, ami bármilyen üzleti modellre ráhúzható, meg bármilyen célközönségnek, akkor nem kéne programozók előtt magyarázkodni, mert ők nem értik... Kinek szól ez akkor?


    Utoljára módosítva: Karessz által : 2015-11-10 12:59

  2. #62
    Bölcs DomainFlotta logója
    Csatlakozott
    12-05-20
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.859
    Begyűjtött 1.167 köszönetet
    673 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Kérlek használd az idézetet. Az a 2. sorban jobbról a 4. ikon. A szövegbuborék.
    Jobban olvashatóak a hozzászólások.


    Meg is hivatnád ide az alapítókat... Szívesen folytatunk velüök konstruktív beszélgetést. Mert szerintem értenék, hogy ami itt elhangzott az segítő szándék. Ezeket javítva sokkal jobb lesz a katapult.

    Idézet Elektorkalandor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

    Nyilván hallottak a vevő élettartam értékről, de nézzük kicsit más szemmel:

    Ha úgy vesszük, hogy ők a likviditásuk érdekében a hirdetéseik azonnali vagy rövidtávú megtérülésére gondolnak.


    Ha így van, akkor sem jobb a helyzet:

    A katapult oktató anyaga cégeknek akarja megtanítani a sikeres online marketinget. Működési költsége minden cégnek van. Teljesen felesleges ezt belevenni a matekba.

    Ha meg akarom tanítani a kevésbé sikeres cégeknek a sikert, akkor fontos, hogy másolható vagy átültethető tudást adjak. A legtöbb vállalkozás nagyon elégedett lenne azzal is, ha a marketing költsége 5 hónap alatt térülne meg (működési költség ide vagy oda). A multiknál van úgy, hogy 10-15 év a megtérülés. Ebben gondolkodnak.

    Az azonnali nyereség szerzés nem mond ellent a teljes oktatásukkal?

    Hiszen azt a 2008-as módszert oktatják, hogy ne egylépcsős eladást csinálj, hanem szegmentáld szét. Adj csalit. Aztán adj belépő terméket, majd a főterméked és a profit maximalizálót. Ezt meghintették azzal, hogy impulzust vásárlást csináltak belőle a bankkártyának köszönhetően.
    Így több a forgalom, de több a problémás ügyfél is. Ingoványos terület ez.

    Vagyis azt tanítják (nagyon helyesem), hogy ne egyből akarj nagyot kaszálni, hanem lépésekben.

    Ha ez a FŐ filozófia, akkor miért nem így gondolkodnak a bevételekről is? Már ha erre is tudod a választ helyettük



    A könyvet megvettem én is. Az upsell egyáltalán nem durva. Az, hogy apró betűben írják le, hogy 4 hetem (?) van lemondani e-mailben a tagságot vagy terhelik a kártyát... na, az durva.

    Az e-mail nagyon nem biztonságos. Azt sem tudom elment-e, megérkezett-e és nehéz bizalmi faktort rakni bele. Ráadásul nem is elegáns. Kíváncsi vagyok kapok-e értesítést a terhelés előtt vagy csendben levonják, hátha nem veszem észre (biztos nem)

    Azt látom, hogy nagyon sok munkát rakta bele a kampányba. Tudom, mert sok kampányt csináltam és sosem volt türelmem ennyire kidolgozni.
    A bizalmi faktorra gyúrhattál volna még picit. De az is valami, hogy vállalták az arcukat és összeálltak a mailmasterrel.

    Amit kifelejtettek:

    Megerősíteni a vevőt, hogy jól döntött. Az impulzus vásárlásoknál ez létkérdés. Mondjátok el nekik, hogy miért hoztak remek döntést. Különben pánikolva fogják tiltani a kártyájukat vagy vonják vissza a pénzt. Ráadásul Ti a hosszútávú eladásból akartok megélni, meg a tanfolyamból. Létkérdés, hogy fenntudjátok-e tartani a bizalmat vagy sem.

    Túl sok az általános infó

    A módszert tudom honnan másolták. Látszik a "zárt klub" oldalán is.
    Az ott lévő tudás viszont kevés. Nagyon kevés. Arra több idő kellett volna.

    Olyan általános dolgokat mond el, hogy "a jó címsor vonzza a látogatót". De azt nem mondja meg, hogyan is kell megcsinálni. Hogyan lehet hatékonyan felépíteni ezeket a rendszereket. Mi az elmélet mögötte és ezt hogyan tudod átültetni a cégedre.

    A gyakorlatiasság hiányzik a cikkekből. Elméletek vannak benne. De azok sem újak. A Marketing Commando ezekkel az infókkal indult el 2008 ban.
    Persze ettől még működnek.

    A csali viszont nem attól sikeres, mert csali. Hanem attól, hogy mit tartalmaz. Hogyan fogalmazod meg és mit adsz. A belépő termékkel szintén ez a helyzet.

    Kicsit olyan érzésem volt, hogy azt mondják el, hogy az adwords hirdetés jó és miért érdemes használnod. Ez rendben is van. Már ettől is sokkal jobb lesz a cégeknek, ahogy az adwords hirdetéstől is. Viszont adwordsben csak az sikeres, aki a kezdeti döbbeneten túllépve azt kezdi el vizsgálni, hogy mitől is sikeres az adwords hirdetés.

    Amiért hálás vagyok

    Vagyis a srácok kitermelik majd azt a réteget, akik tudják, hogy kell csali, meg belépő termék, meg főtermék... és egy magasabb szintre kerülnek, ahol már az kérdezik, hogy mitől sikeres egy belépő termék, mitől lesz jobb a csali.

    Ezért hálás vagyok nekik.
    Meg azért is, mert látom, hogy mit lehetne még javítani egy ilyen kampányon. És mi az amit én mindig elspóroltam eddig.
    Már csak a könyvre vagyok kíváncsi


    Hova kellene fejlődni

    Amit csináltok az a direkt értékesítés online változata. Nyomultok, mint a parfümárusok a tescoban. Az ember ösztönösen hárít.

    Hozok rá egy példát. Ha le akarsz fektetni egy lányt, akkor jó taktika, ha nyomulsz. Mindig ott vagy, mindig csapod neki a szelet és amikor felmegy hozzád, akkor is egyfolytában csak közeledsz.

    Tisztán, világosan tudtára hozod mit akarsz és lerázhatatlan vagy.

    Az eredmény az lesz, hogy megfekteti a csajt. Viszont mit fog utólag érezni? Újra le akar feküdni veled? Nem biztos.
    Hogy én mennyi lánytól hallottam már, hogy "inkább hagytam magam, mert előbb szabadulok"

    Hát nem borzasztó? Nekem az.

    A ****ben is az a jó, ha a csaj akarja. Amikor rád mászik és le akarja tépni a ruhád. Amikor úgy játszol az érzelmeivel, ahogy neki a legjobb. Amikor látod a szemében fellobbanni a vágyat. Na az lesz az igazi ****. Ezt kívánom mindenkinek.

    Nyilván aki nem dug az a direkt változatot is csodálja. Pedig valójában mindenki az indirekt módszerre vágyik. A lány akarja azt, amit Te is szeretnél.

    Ne eladni akarj, hanem azt érd el, hogy vásárolni akarjanak tőled. Ez nagy különbség, ha megérted.


    Stabil növekedési pályára állítanád a vállalkozásod?
    Tartalommarketing a Gyakorlatban Könyv

  3. The Following 5 Users Say Thank You to DomainFlotta For This Useful Post:

    Andrea (2015-11-10), Baross Ferenc (2015-11-19), Karessz (2015-11-10), Sanyi (2015-11-11)

  4. #63
    Bölcs Vittore1982 logója
    Csatlakozott
    10-06-07
    Hozzászólás
    2.873
    Begyűjtött 1.411 köszönetet
    960 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Talán 2 napja kaptam meg a könyvet, azóta már elolvastam az első fejezetet. Nem tudom, mennyire nagyképűek a srácok a Facebook csoportokban, vagy ők írták-e a könyvet, de a könyv jó. A stílusa feszített, lendületes, érthetően vannak leírva benne a dolgok és pont jó este olvasgatni.

    Azt nem tudom, hogy szakmai szempontból mennyire állja meg a helyét, de egy újszülöttnek minden új, szerintem azok, akik először hallanak értékesítési tölcsérről, belépő termékről, stb., azoknak érdekes olvasmány. Ha az a célja, hogy a srácokhoz terelje azokat, akik még soha sem hallottak ezekről az értékesítési megoldásokról, akkor ezt a célt teljesítheti. Szerintem meg lehet élni abból a kkv rétegből, aki csak most próbálgatná az értékesítését magasabb szintre vinni, s ehhez a két sráchoz hasonló "online marketing tanácsadókra" lenne szüksége. Ilyen "szakemberekből" millió van, ez a könyv talán segíthet, hogy kiemelkedjenek a sok közül.

    Ettől függetlenül sohasem adnám meg a fent említett űrlapon a valódi bankkártya adataim, de ha ezt a könyvet elém teszik, elolvashatom az első fejezetet és azt mondják, 3000 Ft, akkor simán megveszem. Kis változatosságot jelent a Sven Hassel és a Ken Follett könyvek mellett.



  5. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Karessz (2015-11-19)

  6. #64
    SzG
    Vendég

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Ha valaki megvette és érdektelennek tartja, vagy esetleg már rongyosra olvasta én ötszörös áron átvenném a könyvet, de csak másod kézből.



  7. #65
    Bölcs S. Zoltán logója
    Csatlakozott
    10-12-04
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.338
    Begyűjtött 623 köszönetet
    241 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    A Braintree-nek adsz adatokat (PayPal-cég), iframe-ben van, a katapultosok nem látják. Valóban tesztelünk, egyrészt a hírlevéllistánk affiliate-potenciálját (egy 30 ezres listát megvertünk a 2500-as mintával ), illetve a rendszerintegráció is folyamatban van, meg a sales funneljük számait is ellenőrizzük, kíváncsi vagyok az eredményeikre. Már láttam a feliratkozásokat, még januárig a cancellation arányára leszek kíváncsi, és a januári Kontent magazinban lesz erről esettanulmány.



  8. #66
    Bölcs Vittore1982 logója
    Csatlakozott
    10-06-07
    Hozzászólás
    2.873
    Begyűjtött 1.411 köszönetet
    960 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Idézet S. Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    iframe-ben van, a katapultosok nem látják.
    Én erről nem láttam infót, de ha ezt a 6 szót leírják így, mellette egy linket a Braintree hivatalos oldalára, ahol le lehet ezt ellenőrizni, akkor máris kevesebben lettek volna, akiknek nem tetszik ez a megoldás.



  9. The Following 2 Users Say Thank You to Vittore1982 For This Useful Post:

    Gregory Stone (2015-11-22), S. Zoltán (2015-11-22)

  10. #67
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    08-01-09
    Hely
    Hungary
    Hozzászólás
    187
    Begyűjtött 47 köszönetet
    38 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Megvettem a könyvet és "átfutottam".
    Abban a szerecsében van részem, hogy az eredetit - igen igen, ahonnan sok mindent egy az egyben másoltak és fordítottak - már hónapokkal korábban olvastam.
    https://dotcomsecretsbook.com/get-it-free

    Az eredeti a jobb.
    Az a https://www.clickfunnels.com/ promóciójához készült ( a rendszerrel elég sok probléma van egyébként) ez pedig egy digitalmarketer utánérzethez.

    Azt nem tudom, hogy az általuk megcélzott réteget hogy veszik rá a vásárlásra. Upsellre.
    Én itt a fórumon találtam meg a könyvet, kíváncsi voltam és megvettem.

    Nem tudom, hogy egy témát eddig nem ismerő kkv mit kezd ezzel a könyvvel, szerintem csak elfárad.
    Ha a promó ezzel kezdődik, akkor ez latin neki.

    Tartok tőle, hogy a közönség megcélzása ezzel a tartalommal nem a legjobb.

    Viszont egy új üzleti lehetőséget bnyitottak meg mások előtt.

    Russel Brunson olyanokat keresett meg az ajánlattal, akikkel évek óta kapcsolatban áll, tehát tudja, hogy mit tudnak és hogy kell továbbléptetni őket.

    Itt ezt az előéletet és kapcsolatot nem látom.



  11. The Following 3 Users Say Thank You to builder For This Useful Post:

    earnnet (2015-12-06), Gregory Stone (2015-11-22), Wirg (2015-11-23)

  12. #68
    Bölcs Gregory Stone logója
    Csatlakozott
    09-09-28
    Hely
    Nyíregyháza
    Hozzászólás
    1.319
    Begyűjtött 529 köszönetet
    317 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    csak lefordították és másolták egy kint lévő oldal és megoldásait. Ezt már én is láttam, nem akartam belinkelni, mert én már keményen oda szóltam nekik fb-on.
    Nem értem mire ez a felhajtás, mert ahogy más is írta sok mindent nem tudnak még, mégis nagyon magabiztosak, és mit adnak majd ezután? Nézik mit lehet még másolni?



  13. #69
    Szerkesztő
    Csatlakozott
    09-02-04
    Hozzászólás
    209
    Begyűjtött 9 köszönetet
    9 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Onlinekatapult könyv 1 forintért

    Én is megvettem a könyvet, nem gondoltam túl a dolgot, ment a kártyaszám (Csepregi Balázsék ajánlása nekem elég volt).
    De nagyon gyorsan a 7 nap előtt már jeleztem nekik, hogy 7 nap ingyenesség után nem akarom, hogy levonjanak bármilyen összeget.

    Rengeteg infot átadtak (nem sajnálták ki a tölteléket a palacsintából) .

    Viszont egy külföldi oldallal ezt azért nem vállalnám be.



Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 567

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •