Oldal: 1 / 9 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (87) összesen

Téma: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

  1. #1
    Seo-Titán hunprobalazs logója
    Csatlakozott
    10-05-30
    Hely
    Sin City
    Hozzászólás
    2.177
    Begyűjtött 381 köszönetet
    269 hozzászólásával

    Alapbeállítás Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Ti már hallottatok erről az új marketinges vevőszerzési oldalról? Könnyen el tudom képzelni, hogy pár fórumosnak van már saját kategóriája és nagy reményeket fűz hozzá! Őszintén szólva én először bizalmatlan voltam a rendszerhez, még most is vannak fenntartásaim, de egy prémium szolgáltatásra befizettünk egyik nagy projektünk miatt! Eddig csak ígérgetések voltak és nagy marketinges duma (áprilisban kellett volna indulnia), de talán már így július közepe-vége fele lesz belőle valami...

    Pálinkás Róbert marketingesről már biztos sokan hallottak, akik figyelik a marketing oldalakat, rendezvényeket, ő áll a projekt mögött! Magáról a rendszerről itt olvashatjátok az első webinárium anyagát: ISSUU - Érdekel.hu - új vevőszerző rendszer by Lovaszi Jozsef

    Elvileg óriási, gigantikus kampány lesz az egész ország területén (hirdetések, plakátok) és ahogy ők mondják: az erdekel.hu fog még a csapból is folyni!

    Még amit érdemes tudni, hogy a QR kódoknak is nagy szerepe lesz...

    Tapasztalat:
    Igaz még sokan nem jöttek át az oldalra, de az a pár 10 látogató nagyon jó statisztikát csinált az analytics szerint:
    Sokkal több oldalt töltöttek be, nagyságrendekkel több időt töltöttek az oldalon a látogatók (átlagban 12 perc), jóval kisebb volt a visszafordulások aránya (~30%), és lojálisak voltak az oldalunkhoz, sokan újra és újra visszalátogattak!

    Kérdésem, hogy ti láttok-e benne fantáziát, mit vártok tőle, tényleg nagyot fog szólni, nektek is van prémium előfizetésetek rá?


    Utoljára módosítva: hunprobalazs által : 2013-07-09 19:51
    Ha linkmarketing kampányra van szükséged, rám számíthatsz!

  2. #2
    búgócsiga Akka logója
    Csatlakozott
    10-05-06
    Hozzászólás
    3.844
    Begyűjtött 1.442 köszönetet
    741 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    A Pálinkás Róbert valóban ügyesen csinálja, mert ezek szerint tényleg jól el tudja adni az Erdekel.hu-t.

    A projekt vevőszerző erejével kapcsolatban azonban elég szkeptikusak vagyunk, mert pontosan nem látod, mi van a másik oldalon, amit a pénzedért kapsz. Gyakorlatilag az inbound marketinget próbálja új szolgáltatásként eladni a saját rendszere keretei közé szorítva.

    Ezt írja például:
    "Hogyan lehet egy 2000 fős listám?
    Online:napi 50 látogató a weboldaladon, 12% feliratkozik a listádra = 6/nap, 334. napra 2004 fős listád van."


    Aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy a 12%-os feliratkozás megszerzéséhez már nagyon jó csali, sok idő, és némi konverzió optimalizálási tapasztalat kell, ezt a Róbert elfelejtette megemlíteni. Meg azt is, hogy a napi 50 látogató nagyon nem mindegy, milyen oldalon van. Meg arról sem beszélt konkrétan, hogy a 334 nap majdnem egy év, vagyis ez egy hosszú-hosszú távú projekt, ki tudja mi lesz az Erdekel.hu-val, mire eléred a 334. napot...

    Vagy "50 ember bemegy a boltodba, és 72% feliratkozik"... ez is enyhén mesébe illő "statisztika".

    Nekem elég erős Pandastart érzésem van az Erdekel.hu kapcsán,de nem a rendszert; hanem a legfontosabb részletek elhallgatását, a valóság torzítását, és a számokkal való zsonglőrködést illetően.
    Csak egy vélemény...

    De kívánom, hogy ne legyen igazam, és a befektetett pénzetek legalább százszorosan térüljön meg!!!

    Még egy dolog: azzal indítanak, hogy az emberek utálják a reklámokat, ők a számok alapján gyakorlatilag mégis szétbombázzák majd a feliratkozókat a hirdetésekkel...
    De lehet, hogy én látok rosszul valamit...


    Utoljára módosítva: Akka által : 2013-07-09 20:19

  3. The Following 6 Users Say Thank You to Akka For This Useful Post:

    Andrea (2014-02-03), Bruk (2013-07-09), hunprobalazs (2013-07-09), Maximus (2013-07-10), Wirg (2013-07-17), yatoo (2013-07-09)

  4. #3
    Szerkesztő Rosejbni logója
    Csatlakozott
    12-07-29
    Hely
    Sweet 127.0.0.1 Sweet
    Hozzászólás
    299
    Begyűjtött 89 köszönetet
    78 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Valamelyik webinariumara en is feliratkoztam, azota kapom orrba szajba az emaileket... Az egesz erdekel.hu nem nyujt tul sok ujdonsagot szerintem,nem egy akkora ujdonsag mint beharangozzak.Rengeteg ilyenre vagyok feliratkozva ( van mar ezer ilyen onjelolt marketing guru ) es rengeteg a kamuzas, ferdites: pl.: az egyik irta, hogy jaj annyian akartak megnezni az uj videojat megjelenes pillanataba, hogy lehaltak a szerverek... De most ujra megtekintheto ( ezt megjelenes masnapjan kuldtek emailbe ) egy kis utanajarassal megtudtam nezni valojaban hanyan akartak/neztek meg ezt a szuper videot, es a szam 4db volt)))



  5. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Bruk (2013-07-09)

  6. #4
    mnz
    mnz nem elérhető
    Mentor
    Csatlakozott
    11-04-02
    Hely
    Augsburg
    Hozzászólás
    305
    Begyűjtött 37 köszönetet
    31 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Balazs remelem tenyleg megterul a befektetett penzed, de en a webinarom 10. oldalan mar nevettem foleg a terminalon, es itt be is csuktam...
    El is akadtam itt... gondolom nem 3ft lesz egy ilyen terminal, meg net is kene hozza... Van par boltos ismerosom, ahol meg csak net sincs, mert minek,... remelem Neked bejon, de szerintem halott otlet, lekoppintva a pinterest designjat, meg nem otletet en szurkolok Neked!



  7. The Following 2 Users Say Thank You to mnz For This Useful Post:

    Bruk (2013-07-09), hunprobalazs (2013-07-09)

  8. #5
    Seo-Titán hunprobalazs logója
    Csatlakozott
    10-05-30
    Hely
    Sin City
    Hozzászólás
    2.177
    Begyűjtött 381 köszönetet
    269 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    <Off>
    Ha rajtam múlott volna nem is lett volna ilyen befektetés: az üzlettárs a tudtom nélkül invesztált a rendszerbe és a saját részesedéséből dobta be rá a pénzt! Mérges voltam, de már ha benne vagyunk két lábbal, remélem visszajön a pénz és még hoz mellé egy kicsit!
    </Off>

    Egyébként ha már egy kereskedő beleölte a pénzt, gondolom akkor a terminál és a net is meg lesz oldva, legalábbis enélkül nem is nagyon vágna bele, mert manapság annyira alap az internethozzáférés! De mi nem a kereskedői szférában mozgunk, hanem a szolgáltatóiba, szóval abban a részében nem vagyok kompetens (terminálunk sem lesz), szal arról nem is nyilatkoznék! Majd kiderül kinek éri meg... Végülis a pénz nagy része teljesen felhasználható mail kiküldésre, szóval így olyan emberekhez is el lehet majd jutni, akikhez amúgy nem, vagy csak SPAM-eléssel, amit meg ugye nem szeretünk!


    Utoljára módosítva: hunprobalazs által : 2013-07-09 21:14

  9. #6
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    10-04-14
    Hely
    Székesfehérvár, Hungary
    Hozzászólás
    122
    Begyűjtött 19 köszönetet
    14 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Az ötlet lehet jó, de a megvalósítás rész fogyasztói oldalról igen döcögős. Én (Fejér megyében) egyetlen plakáttal sem találkoztam, és az interneten sem futottam bele még ilyen kampányba, noha elég sokféle portált olvasok. Másrészt, amit többen is kifogásoltak, hogy a hagyományos módon ez is "hangos szócsövön" közvetített reklám e-mailekre épül. Személyesen én kételkedem abban, hogy van-e potenciál abban hogy a sokszázadik vásárlói közösségre feliratkozni, ami abban az egyben különbözik csak, hogy talán szűkebb témára leszűkítve jönnek a reklámok a feliratkozás szerint. Ha nincsnek jelentős akciók, kedvezmények, mivel lehet ösztönözni a vásárlást? Mennyire valósznű vásárlói magatartás, hogy vki. egy oldalra feliratkozva hozza meg a vásárlói döntéseinek nagy részét?

    Ez némileg ellentmond a tudatosságnak. Személyesen azt tapasztalom, hogy manapság az emberek sokkal tudatosabbá váltak a vásárlásban (az interneten) és nem kímélik az időt, energiát abban, hogy összehasonlítsák a terméket/szolgáltatást ár/minőség szerint és egyre kevésbé van vásárlás ösztönző ereje a manipulatív marketingnek vagy a pillanatnyi impuzusra hajazó az XX % os akcióknak.



  10. #7
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    13-02-04
    Hozzászólás
    156
    Begyűjtött 46 köszönetet
    39 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Csatlakozom. Én sem találkoztam még vele sehol és szerintem sokat elmond, hogy az egyetlen forrás, aki megemlítette eddig, éppen egy bolt tulajdonosa. Azt sem tartom kizártnak, hogy azért nincs még semmi, mert nem sikerült elég embert meggyőzni, hogy fizessen. Azt látom, hogy mire jó annak, aki kitalálta, azt is látom, hogy mivel győzhetik meg egy bolt tulajdonosát, de mintha az egészből kifelejtették volna a vásárlót, pedig hát az lenne ugye a lényeg. Mondjuk ettől még működhet, de én személy szerint csodálkoznék rajta, ha tényleg akkora durranás lenne, mint az ígéretek szerint.



  11. #8
    Seo-Titán hunprobalazs logója
    Csatlakozott
    10-05-30
    Hely
    Sin City
    Hozzászólás
    2.177
    Begyűjtött 381 köszönetet
    269 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Idézet hunprobalazs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elvileg óriási, gigantikus kampány lesz az egész ország területén (hirdetések, plakátok) és ahogy ők mondják: az erdekel.hu fog még a csapból is folyni!
    Akkor még egyszer... Kiemeltem egy szót az idézetemben, ezért nem találkoztatok még vele! Ha minden jól megy, a héten 30.000 embernek küldenek ki levelet valami adatbázisukból, majd a medve rendszerük feliratkozójuknak, ami 100.000 embert érint.

    A tegnapi webinárium szerint még a héten élesítik a frissítésekkel, bugmentesítésekkel teli verziót, kimegy a hírlevél, megvárják a reakciókat, gondolom csiszolnak rajta megint és csak ezt követően lesznek plakátok és még ki tudja mi (TV, rádió, nem tudom, tippelek)...



  12. #9
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    13-02-04
    Hozzászólás
    156
    Begyűjtött 46 köszönetet
    39 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Ez tiszta, de nem az a lényeg, hogy miért nem találkoztunk még vele. Én arról beszélek, hogy pl. ha mindenkit érdekel, aki megkapja a levelet, akkor az a 130.000 ember hova fog menni? Javítson ki valaki, de én nem látom többnek az oldalt, mint egy sima linkktalógus, kicsit kipofozva, szóval nem értem, mit fognak ott csinálni az emberek? Mert ugye a lényeg az lenne, hogy oda visszajárjanak valamiért. Abból indulok ki, hogy a béta állapot azért már nem szokott annyira eltérni a véglegestől és ez alapján én nem látom, miért kellene ez az embereknek. Sima mezei fogyasztóként nem értem, miért jó ez nekem.



  13. #10
    Szerkesztő Rosejbni logója
    Csatlakozott
    12-07-29
    Hely
    Sweet 127.0.0.1 Sweet
    Hozzászólás
    299
    Begyűjtött 89 köszönetet
    78 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Érdekel.hu - Az új vevőszerző rendszer!?

    Igy gondolom en is... Semmi kulonleges. + egy adag marketing bullshit valakitol aki marketing gurunak hiszi magat... Meg egy adag elferditett szám. Amugy valaki irta a terminal dolgot, ott dobtam el en is magamat teljesen

    udv



Oldal: 1 / 9 123 ... UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •