Oldal: 1 / 7 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (70) összesen

Téma: Hirdess 500.000 embernek!

  1. #1
    Bölcs Marchello logója
    Csatlakozott
    09-10-14
    Hozzászólás
    1.025
    Begyűjtött 63 köszönetet
    37 hozzászólásával

    Király Hirdess 500.000 embernek!

    Ez a lehetőség egyelőre kifejezetten a fórum aktív tagjainak volt meghirdetve, a mai naptól azonban itt a lehetőség, hogy bárki, akár hozzászólás nélkül is hirdethessen 500.000 ember előtt.

    Két nagy létszámú aktív Facebook klubban kerülnek megosztásra a hirdetések.
    A klubok címe nem nyilvános, részletekért érdeklődj emailen: holding(kukac)mailbox.hu

    A megosztásokról néhány visszajelzés:

    "Tegnap kipróbáltam én is,így csak ajánlani tudom.Én egy xfaktoros fb oldalt reklámoztattam és rögtön a műsor ideje alatt 450 valós xfaktor rajongót szereztem."
    attila1984


    "az én megosztásom is kapott jó pár lájkot, + kb 500 új látogatóval többen nézték az oldalt mint a múlt szombaton, pedig a műsor most gyengébb volt."
    Xefande


    "A tegnapi X-Faktor alatt kaptam akciósan két megosztást, mondhatom szépen teljesitett: csak a műsor kezdetétől egész éjfélig több mint 1300 látogatót hozott. Eddig pontosan 358 új lájkot köszönhetek a megosztásnak, de még most is lájkolgatnak.
    Ezenkivűl sok segitséget is kaptam hatékonyabbá tenni a kampányt."
    miti88


    "Kipróbáltam az ajánlatot. Nem FB oldalra, hanem egy app-ra és jól szuperált. 5 perc alatt kb 100 telepítés volt, utána nem is néztem Ami plusz, hogy nem nekem kellett törni a fejem a promo szövegen."
    AlBrown


    "Megígértem, hogy elmondom a véleményem a megosztásról. Ennyi pénzért ennyi embert sehol sem érsz el. Én egy receptet osztottam meg képpel, olyan 1500-2000 átkattintás jött belőle, úgy hogy nem igazán az én célközönségem. Kellemesen csalódtam benne."
    sajtos


    "Igénybe vettem ismételten Marchello megosztásait, azt kell mondjam, ismételten nagyon hatékonynak bizonyult. A tegnap esti megosztás 300 új lájkolót eredményezett. Ami ennél is fontosabb, jött egy árajánlat kérés is egy kis hátsó kerti ház készítésére egyidőben a megosztással. Ajánlom Őt nektek, ha megosztást terveztek, én köszönöm munkáját! Folyamatosan segített, hogy mit posztoljak ki a saját facebook oldalamra, és nagyon sok hasznos tanáccsal ellátott, amikre korábban nem gondoltam, hogy fontos lehet."
    Vida Ferenc
    Lakásfelújítás 1 Kft


    Bízom benne, hogy te leszel a következő elégedett megrendelő.

    Az árak:

    Csúcsidőben, este 18:00-tól:

    Megosztás 250.000 embernek:
    1 megosztás 5.000 Ft


    Megosztás 500.000 embernek:
    1 megosztás 8.000 Ft


    Nem csúcsidő, reggel 6:00-tól este 17:00-ig:


    Megosztás 250.000 embernek:
    1 megosztás 3.000 Ft


    Megosztás 500.000 embernek:
    1 megosztás 5.000 Ft

    Számlát tudunk adni (ez esetben az ár nettó), és mennyiségi kedvezmények is igénybe vehetők, részletekért érdeklődj emailen: holding(kukac)mailbox.hu



  2. #2
    Bölcs
    Csatlakozott
    11-12-21
    Hozzászólás
    763
    Begyűjtött 116 köszönetet
    100 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Van valakinek komolyabb tapasztalata e témában?
    Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora prodra lehet számítani?
    Egyszer próbáltam ilyesmit kis tételben, de a gugli analitika szerint NULLA prod mutatkozott!



  3. #3
    Bölcs Marchello logója
    Csatlakozott
    09-10-14
    Hozzászólás
    1.025
    Begyűjtött 63 köszönetet
    37 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Idézet Janko eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van valakinek komolyabb tapasztalata e témában?
    Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora prodra lehet számítani?
    Egyszer próbáltam ilyesmit kis tételben, de a gugli analitika szerint NULLA prod mutatkozott!
    Kedves Janko!

    Nem tudom mit értesz prod érték alatt, rákerestem a google-ban, de kivételesen nem volt a barátom ebben a témában. Amit itt kapsz az egy megosztás, a megosztás alkalmával pedig rengeteg új látogató, vagy éppen lájkoló, akiket aztán vevővé vagy feliratkozóvá tudsz konvertálni. Azért írtam be a referenciákat, hogy lásd, ez nem egy hókuszpókusz, hanem itt a fórumon rengeteg ember kipróbálta, és nagyon jól működött. Pontosan mit szeretnél promotálni?



  4. #4
    Bölcs
    Csatlakozott
    11-12-21
    Hozzászólás
    763
    Begyűjtött 116 köszönetet
    100 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    A produktivitás az érdekes... Egy látogató valamilyen módszer által beérkezik egy honlapra (esetleg csak látszólag), és soha többet nem látni a honlapon az nyilván nulla prod lehet. Ha viszont bejön a látogató és érdekli, körülnéz, klikkel az már valami. Jó, hogy csodák csak alig vannak, de ha 25e látogatóból kb. senki nem klikkel, akkor az a reklám semmit nem ér.
    Ja itt tegyem hozzá, hogy hírportálról van szó, ahol egy pici tesztet végeztem e témában.
    Ezért érdekelne, hogy valaki a fórumról nagyban próbálta e ezt a hirdetési formát?
    Nem is az 5-8eFt, hanem az elvek miatt...



  5. #5
    Bölcs S. Zoltán logója
    Csatlakozott
    10-12-04
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.338
    Begyűjtött 623 köszönetet
    241 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Nem szólnék nagyon bele, mert nem az én ügyem, de az a weblap tulajdonosának feladata, hogy konvertálja a látogatót, tehát érdeklődőből megrendelő legyen mondjuk egy webbolt esetében. Igaz, hogy a küldött látogatók minősége rendkívül fontos, főleg Facebookról történő terelésnél, de itt olyan nagy a szám, hogy igazából majdnem minden érdeklődői kör lefedhető, ilyen alacsony áron pedig a próba nem is hiszem, hogy gond lehet, legalábbis komoly oldalak esetében. Ez is elv, ha úgy tetszik.

    Vécépumpát nem feltétlenül hirdetnék így, ha nem vicces típusú, de egyébként a félmilliós szám közvetlen elérésben (tehát nem egyszerű bannermegjelenésben) nem rossz. Ha azt kérdezted volna, nagyságrendileg milyen az engadgement, még érteném a kérdés és értelmét, de a prod számomra nem ismert fogalom az online marketing területén. Mennyire produktív a látogató? Mi a produktivitás itt? Ír-e véleményt, rendel-e, elolvas-e egy cikket, föliratkozik-e egy hírlevélre? Mi alapján lehetne neked erre válaszolni?

    Oké, hogy egy bűvész ajánlja a megosztást, de a bűvész sem jós.



  6. #6
    Bölcs Marchello logója
    Csatlakozott
    09-10-14
    Hozzászólás
    1.025
    Begyűjtött 63 köszönetet
    37 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Kedves Jankó!

    Az a nagy helyzet, hogy amiket Zoli ír abszolúte igaz. Szerinted az Indexet fogják hibáztatni, hogy egy banner 500.000 megjelenésből nulla konverziót csinált? Ugye, hogy nem. Sokkal inkább a média és a kreatív ügynökséget, hogy mit baltáztak el. Ha az üzenet semmitmondó, kevés az esélye, hogy átkattintsanak. Ráadásul, ha speckó kiegészítőt árulsz a rotációs kapához, akkor sem garantált, hogy itt fogod robbantani életed bizniszét.

    Immár a cégünk több, mint 50 kampányt levezényelt a Facebookon, így nyugodtan mondhatom, hogy van rálátásom a témára. Ha pl. felkeres egy olyan oldal tulajdonosa, ahol nulla aktivitás van, és a témája teljesen átlagos, nincs benne semmi amiért valaki lájkolna, akkor vagy ne ossza meg, vagy így:

    Javaslok neki egy Welcome page-t, ahol elmondja miért érdemes lájkolni az oldalt, valamilyen akcióval egybekötve (és itt most nem feltétlen arra gondolok, hogy nyereményjáték, meg árkedvezmény), hanem sokkal inkább ilyenre:

    Ha az oldal egy új taxistársaságot szeretne reklámozni, és van néhány száz lájkolójuk, viszont semmi üdvözlő képernyő nem jön be, csak az üzenőfal, akkor miért lájkolnád őket? Viszont, ha egy ilyen képernyő fogadna?

    Tudod, mi az a 7 trükk, amivel a szabadúszó taxisok átverik az embereket?! Nyomj egy Tetszik-et és tudd meg!

    Alsó hangon 500 lájkot jósolnék egy ilyen bejegyzésre.

    Tehát van 500 lájkolód. De hadd ne az én felelősségem legyen, hogy azt te, mint az oldal tulajdonosa ki tudod-e használni, kommunikálsz-e feléjük gyakran, a megfelelő közösségi média stratégiákkal. Ez a te feladatod, vagy a marketingesed feladata.

    Ugyanígy van ez honlap esetén is. Ez a példa tegnap előtt történt, akkor osztottuk meg 500.000 ember előtt:


    Egy instant webáruházat kínáló cég szerette volna magát reklámozni, egy olyan szolgáltatással, amivel 2 perc alatt tudsz nyitni egy komplett webáruházat. Elég specifikus a téma, így a vártnál jobb eredményt konstatáltunk, a megrendelő szavait idézem:

    "Tegnap elég sikeres volt az akciónk, lett 100 új like (80 volt előtte) és kb 10 próba webáruházat nyitottak. Majd meglátjuk, hogy ebből mennyi rendelés lesz, de igazából ez már az én "felelősségem", a reklám behúzta az embereket az oldalra."

    A lényeget kiemeltem. Tehát mi viszünk neked látogatókat, az csakis rajtad, és a marketing rendszereden múlik, hogy azokat a látogatókat ott tudod-e tartani, vagy vevőt tudsz-e belőle konvertálni.

    U.i.: Bár valóban bűvész vagyok és fogorvosnak tanulok, azért a marketing sem áll távol tőlem, ilyen témában a fórumos megrendelők maximális segítséget kapnak, ahogy ezt többen ki is emelték. Többesszámban pedig azért fogalmaztam, mert bár a seo fórumos ügyfelekkel személyesen én foglalkozom, az oldalak aktivitását a folyamatos minőségi tartalmat többen biztosítják.


    Utoljára módosítva: Marchello által : 2012-01-20 22:46

  7. #7
    barna-
    Vendég

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Ha már több ezer ember felmegy az oldalra, akkor a konverzióért két ember felelhet: az online marketinges (jó-e a marketing üzenete és annak megvalósítási módja?) és a honlap tervezője (webergonómiailag, usability szempontjából jó-e az oldal?), nem pedig az, akitől jönnek a látogatók.


    Utoljára módosítva: barna- által : 2012-01-20 22:58

  8. #8
    Mentor
    Csatlakozott
    10-05-30
    Hozzászólás
    413
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Hm, nekem van egy ötletem, amit pont Marchellonek egyik FB oldalának a bizonyított stilusára találtam ki - megegyezik a stílus, van benne vs. helyzet (konfliktusos), viszonylag széles tömegeket érint - ha válaszol, és feltesszük, akkor majd megírom a tapasztalatokat, nagyon kiváncsi vagyok, mert S. Zoltán véleményén vagyok, ekkora tömegből mindig jön valaki, de hogy mennyi az a mennyiség, az a szerintem a tálalástól függ... próbáltam eddig "sima" megosztásos módon, kiváncsi vagyok, hogy ezzel az új tálalással mi lesz az eredmény...
    (És szerencsére releváns tagok hozására épül - nekem csak azok érnek valamit, nem az unalomból mindent lájkolók, itt ez is így működne...)

    Hunor



  9. #9
    Tag
    Csatlakozott
    11-12-13
    Hozzászólás
    50
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    Nekem is remekül sikerült a hirdetés Marchello rajongói oldalán, amint aktuális lesz, újra hirdetek.



  10. #10
    Bölcs tolerancia logója
    Csatlakozott
    08-11-29
    Hely
    Szeged
    Hozzászólás
    509
    Begyűjtött 220 köszönetet
    109 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Hirdess 500.000 embernek!

    borcsokattila: szerintem nem fogsz ingyen kapni semmit.. főleg ilyen ajánlatot... ha 3000-5000 Ft-ot sajnálsz egy ilyen kampányra nem biztos, hogy jó helyen próbálkozol



Oldal: 1 / 7 123 ... UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •