Sziasztok!

A Tőzsde Fórumomhoz ( http://forum.tozsde.hu/ ) keresek linkcsere partnereket, lehetőleg minimum 4-es PR értékkel. Kizárólag releváns tartalommal.

Linket a minden oldal alján megjelenő Partnereink dobozban tudnék elhelyezni így még direkt látogatókra is számíthat a linkpartner. (Napi 2-300 egyedi látogatója van jelenleg a fórumnak, 800-1000 oldalmegjelenéssel.)

Az oldalon jelenleg sehol nincs follow link és terveim szerint a partnereken túl nem is lesz. Nagyon sok partnert sem szeretnék, inkább a minőségre törekednék.

Az oldal intenzív SEO tevékenység alatt áll (linképítés folyamatban), így reményeim szerint még előrébb fog lépni. Linkcserét pl. csak most kezdtem.
PR tekintetében is várok előrelépést, de bevallom ezt csak azért tartom fontosnak, hogy linkcsere szempontból "eladhatóbbá" tesz az oldalt. Sokkal fontosabb a helyezés a fő kulcsszavakra és a Long Tail.
Elsődleges kulcsszó a Tőzsde szó, amire most épp 7. helyen áll az oldal.

Természetesen nyitott vagyok egyéb megoldásokra is, ami előre mutat SEO terén, de előre szólok mindenkinek, hogy igyekszem nem elereszteni a gyeplőt és szorosan fogom a kimenő linkjeimet.

Köszi,
harzol