Sziasztok!

Első sorban azok számára írok most, akik linképítéssel foglalkoznak, mert szeretném weboldalaimat a figyelmükbe ajánlani.

Jelen pillanatban 4 olyan weboldalam van, amelyekről úgy gondolom, hogy alkalmasak arra, hogy cikkeket, linkeket lehessen elhelyezni rajta.
Ezek a weboldalak már egy ideje szerepelnek a WhitePress-en is, ahol szoktak néha-néha rendelések is érkezni. Szándékosan tartom viszonylag magasan a megjelenési árat, mert nem szeretném, ha az oldalaim csak fizetett cikkekkel lennének tele.

Szóval olyan linképítőket keresnék, akik nem csak saját oldalakra helyeznek ki cikket egy linképítés során, hanem másokéra is. A weboldalak különböző témákban készültek: webfejlesztés, receptek, ünnepek, vegyes.

Íme a fontosabb adatok: https://docs.google.com/spreadsheets...oWumpfxjdYTjo/ (A táblázatban a WhitePress-es árak szerepelnek.)

Ha esetleg van olyan, aki szívesen felvenné oldalaimat a katalógusába, adatbázisába, az nyugodtan írhat ezen az oldalon üzenetben vagy kommentben, vagy akár email-ben is: cellar.laszlo1998 [kukac] gmail.com

Köszönöm szépen!

U.I.: Ha esetleg valakit úgy is érdekelne a megjelenés, hogy nem linképítő, természetesen az is jelentkezhet.