No, túl azon, hogy a téma címének megválasztása nem a legjobban sikerült, talán érthető, hogy mire gondoltam. Van egy oldalam, amit elég sokan olvasgatnak (napi 33-42 ezer egyedi közt ingadozott az elmúlt 30 napban), cikkekkel van tele, változatos témákban (mit-hol-merre érdemes venni, használni, termékbemutatók, tanácsok, látnivalók ésatöbbi, igazi vegyes felvágott). Kb fél éve üzemel ebben a formában, azóta a legolvasottabb cikkek ilyen olvasottságot értek el. (az olvasottság pedig folyamatos, tehát itt nem számít, hogy a cikked friss, vagy sem.)Az ajánlatom pedig egyszerű: nekem is lenne hirdetni valóm, így te kiteheted a cikkedet nálam, én pedig kiteszem a cikkemet nálad. Ha esetleg más barter ötleted van, keress azzal is bátran!

Amit kérnék (nem sok, ígérem):

- a cikked, amit kiteszel nálam: legyen 101%-ig Adsense barát tartalmú, legalább 2500 karakter hosszú, olvasmányos, jól megfogalmazott, és ne legyen egyértelműen reklámszagú. A cikked tartalmazhat 2 darab linket (3000 karakter fölött 3 darabot), viszont nem tartalmazhat médiaelemet (kép, videó)

-természetesen megoldható több cikk kikerülése is. Legyen szó 2, 10, 100 cikkről. Ez már egyedi megbeszélés tárgya.

- írd meg nekem, hogy én hova tudom kitenni a cikkemet. Kérlek, hogy ne legyen belőle sértődés, ha esetleg azt mondom, hogy nekem nem felel meg az oldalad, (pl.: mert túl alacsony a látogatottsága). Írd meg nekem azt is, hogy nálad milyen formai követelmények vannak a cikket illetően.


Természetesen nem várom el, hogy tízezres napi látogatottságú oldalt kínálj. Tudom, hogy ez nem mindig megoldható. Igen, én úgy vélem, hogy nekem ez így is megérheti, neked pedig (szerintem) biztosan. Mondom még egyszer: ha más (reklám) barter ötleted van, keress nyugodtan azzal is. Facebook megosztással viszont csak akkor, ha nagyon nagy tömeget elérsz.

Kontakt:
-privát üzenet
-e-mail (contuentity_kukac_gmail.com)
-skype (Contuentity)