Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: [Freebie] Kisebb grafikai munkák

  1. #1
    Új tag garaigergo logója
    Csatlakozott
    16-11-03
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    28
    Begyűjtött 21 köszönetet
    12 hozzászólásával

    Mosoly [Freebie] Kisebb grafikai munkák

    Sziasztok,

    Az elmúlt egy évben nagyon sokat olvasgattam itt és sok hasznos dolgot tanultam tőletek. Úgy gondoltam, hogy szeretnék egy kicsit visszaadni a közösségnek.

    Operátorként dolgoztam két évig és otthonosan mozgok a grafikai programokban. A kreatív tervezés részével a grafikának mostanában kezdtem el behatóbban ismerkedni.
    Szeretném egy kicsit felfrissíteni a tudásomat illetve helyrerázni a portfóliómat. Ehhez szívesebben dolgoznék valós projekteken, mert könnyebben ráveszem magam, hogy leüljek dolgozni, ha tényleg van határidő és megrendelő.

    Mostanában kezdtem bele a szabadúszó életbe, szóval fogalmatlanságomból adódóan jelenleg elég kevés munkám akad. Úgyhogy főleg saját projekteken dolgozok, de minden nap van egy-másfél óra szabadidőm reggelente.
    Szóval. Ha valakinek szüksége lenne kisebb grafikai munkákra, akkor keressen meg bátran.

    Mibe kerül mindez? A világon semmibe. Annyi a kikötésem, hogy a kész munkák kikerülhessenek a portfóliómba. Emellett természetesen ha valaki szeretné pay-what-you-want rendszerben támogatni a nyaralásomat a Karib tengeren, akkor egye fene, megadom a PayPal címemet.

    Milyen munkákra terjed ki az ajánlat? Tényleg kisebb dolgokra kell gondolni. Nem tervezek kis arculatot, de ha már megvan a logód rajzolva papíron és szeretnéd vektorosan megkapni, azzal nyugodtan kereshetsz. Ezen kívül szívesen összerakok bannereket, facebook borítókat, e-book borítókat (nem tördelek be teljes e-bookot), stb. Rule of thumb, ha egy-két óra alatt megvan a cucc, akkor jöhet Ha nem vagy biztos benne, hogy amire neked van szükséged az belefér-e a keretbe, akkor írj nyugodtan.
    Mindenkinek legfeljebb egy "darab" ilyen önkéntes melót tudok bevállalni.

    Meddig kereshettek és milyen határidővel dolgozok? Eleve kisebb projektekre érvényes az ajánlatom, ezért 1-2 napnál többet nem szeretnék eltölteni egy-egy kéréssel. Mivel itt alapvetően szívességről van szó, ezért fenntartom a jogot, hogy nem feltétlen érkezési sorrendben fogok nekiállni a dolgoknak. Viszont ha megbeszélünk valamilyen határidőt, ahhoz természetesen ugyanúgy tartom magam, mintha fizetett munkáról lenne szó.
    Az ajánlat addig lesz érvényes leginkább, amíg van időm és kedvem ezeken is dolgozni. Ha már nem aktuális a dolog, akkor úgyis jelzem itt.

    Elsőre szerintem ennyi infó elég. Ha bármilyen kérdés merülne fel az is jöhet ide nyugodtan és akkor módosítgatom még a kiírást azok alapján.

    Elérni itt a fórumon tudtok vagy e-mailen a greg.garai kukac gmail pont com címen.

    //Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a legjobb helyre tettem a topicot, de nem nagyon találtam ennél jobb kategóriát neki.

    Szép napot mindenkinek és keressetek bátran!



  2. The Following 2 Users Say Thank You to garaigergo For This Useful Post:

    tolerancia (2017-06-06), zwt (2022-08-03)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •